Your Cart

Cursul pentru Evaluarea Națională (valabil 31 de zile)

On Sale
€25.50
€25.50
Added to cart

Examenul de Evaluare Națională este unul foarte important pentru noi! El ne ajută să intrăm la liceul dorit și spune ceva despre cât suntem de pregătiți. Nu este un examen foarte dificil, dar nici cel mai ușor, fapt pentru care trebuie să fim riguroși, să ne pregătim din timp pentru el. 😊

Intră în posesia Ghidului pentru Evaluarea Națională și bucură-te de o experiență diferită!

Dincolo de sutele de pagini de teorie și explicații (cu foarte multe exemple, desigur), îți mai oferim și:

-ore întregi de conținut video FullHD 1080p filmat și editat cu multă rigurozitate; (capitole teoretice + rezolvare de exerciții)

*materialele video sunt exclusive, nu pot fi găsite pe YouTube sau pe alte platforme

-cursul va fi actualizat periodic cu alte materiale video noi
-teste grilă (quiz) pentru fiecare capitol și subcapitol în parte;
-testele de antrenament propuse de M.E.N. în anul școlar 2020-2021 rezolvate, cu explicații


Vox Valachorum este pagina ta de limba și literatura română: site-ul nostru, prin activitatea sa, a pus la dispoziție elevilor și profesorilor materiale utile, diverse teste online și explicații care să aducă lumină, chiar și atunci când subiectele de discuție au părut mai complicate. Acest ghid, creat pentru elevi și profesori, este un modul online cu ajutorul căruia vom „traversa" materia de limba și literatura română pentru examen. Pornim de la noțiunile simple de fonetică, avansăm prin morfologie, atingem culmile sintaxei frazei, totul într-un mod interactiv, explicit și cu multe exemple. Dar să nu uităm nici de literatură! Vom interpreta împreună cele mai frumoase și interesante texte, vom vedea ce rol au figurile de stil, vom observa care sunt diferențele dintre diferitele tipuri de texte.

Totodată, modulul îți aduce multe texte online (quiz) cu care îți poți verifica și tu constant cunoștințele. Literatura este abordată și ea practic. Dincolo de definițiile simple și prietenoase pe care le oferim, aducem fragmente de texte, pe care la observăm împreună. *Calitatea de membru pe site va fi valabilă 31 de zile de la activarea contului. După ce contul expiră, clientul poate opta pentru a reachiziționa produsulVox Valachorum va produce în continuare și conținut gratuit, accesibil tuturor elevilor și profesorilor. Prin această achiziție, dumneavoastră benefciați de multe materiale suplimentare și sprijiniți proiectul prin contribuția pe care o faceți.
You will get the following files:
  • PDF (582KB)
  • JPG (333KB)
No products found