Your Cart

La musa suicida, de las Hermanas del desorden. Format paper.

On Sale
€15.00
€15.00
Added to cart
La Musa Suicida no sol és un llibre de poemes fet a quatre mans, tampoc només és un disc, és el colofó ​​d’un projecte: un recital escènic, un cabaret poètic, un dir en públic, un no es pot perpetrar per Ale, Belén, Mad y Laura.
Algunos de los poemas que contiene este libro nacieron con voluntad dramatúrgica. Altres es descomprimen i es desplacen a la lectura amb un contingut universal en una cèl·lula. Amb la seva poesia elèctrica, Las Germanas del Desorden sacuden, a la vegada que sorprenen i incomoden, a les selles monòtones de la poesia contemporània.
En aquest llibre + discoteca troba la història de la Musa, contada en clau de melodrama neorromàntic, a vegades negre ja a vegades gòtic.Harta de no ser reconeguda, decideix suïcidar-se per començar a ser per sí mateixa i convertir-se en autora. Així, la seva mort es converteix en la seva primera obra d'art.
Estamos ante una tragedia griega inversa, casi siempre tragicómica, pues és el final en realitat el comienzo. Y ante unos poemas donde la pasión, el despecho, el empoderamiento y la actitud inconformista van paradójicamente unidos.