Your Cart

Posebna Ponuda Za Crni Petak - 4 Knjige ('Ja Vrijedim' + 'Iluzija O Sebi' + 'Život' + 'Priručnik Za Life Coaching') + Workbook 'Kako Ojačati Ličnu Moć I Autoritet' + 'Feng Shui I Zakon Privlačenja' PDF Vodič

On Sale
€105.00
€105.00
Added to cart
Posebna Ponuda Za Crni Petak - PAKET od 4 digitalne knjige u PDF formatu ('Ja Vrijedim' + 'Iluzija O Sebi' + 'Život' + 'Priručnik Za Life Coaching') + Workbook 'Kako Ojačati Svoju Ličnu Moć I Autoritet' + 'Feng Shui I Zakon Privlačenja' PDF Vodič (U VRIJEDNOSTI OD 105 EURA, OD 17.11. DO 27.11. MOŽETE KUPITI ZA SAMO 30 EURA!!!). 

Detaljan opis sadržaja paketa: 


1. 'JA VRIJEDIM - Vodič za žene za uvećanje osjećaja sopstvene vrijednosti, samopoštovanja i samopouzdanja' je knjiga na temu osjećaja sopstvene vrijednosti (engl. self worth), koji je temelj za izgradnju samopoštovanja, samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Nedovoljan osjećaj sopstvene vrijednosti i nedostatak vjere u sebe (samopouzdanje) mogu biti jedan od najvećih sabotera uspjehu i ostvarenju profesionalnih i ličnih ciljeva.Osobe koje imaju nedovoljan osjećaj sopstvene vrijednosti, nerijetko bivaju iskorištavane u vezama, ili završavaju u vezama sa partnerima i prijateljima koji ih ne vrjednuju dovoljno. Osobe koje imaju nedovoljan osjećaj sopstvene vrijednosti mogu imati poteškoća da zarade i imaju dovoljno novaca. Novac je sredstvo za razmjenu vrijednosti, te, stoga, ne možemo imati dovoljno novaca, ako podsvjesno ne vjerujemo da “vrijedimo” dovoljno. Nedovoljan osjećaj sopstvene vrijednosti može dovesti do perfekcionizma, radoholizma, impostor sindroma, samokažnjavanja, te profesionalne samosabotaže.Koliko god je važno imati dobru strategiju za ostvarivanje svojih ciljeva, naš mentalni sklop (mindset) i podsvjesna uvjerenja koja imamo sebi, igraju još veću ulogu u tome da li ćemo, ili nećemo ostvariti ciljeve koje smo si postavili. Namjera ove knjige je da vam pomogne da ojačate osjećaj sopstvene vrijednosti i vjeru u sebe, tako da, bez obzira što željeli ostvariti, kreirati, ili manifestovati, vi duboko u sebi vjerujete da vi to možete, da vi imate mnogo da ponudite, da vi to zaslužujete i da ste toga vrijedni.

2. Workbook 'Kako Ojačati Ličnu Moć I Autoritet' sadrži mnogo praktičnih vježbi i savjeta koji vam mogu pomoći u samoosnaživanju, jačanju vjere u sebe, izgradnje povjerenja u vašim ličnim i profesionalnim odnosima, postavljanju zdravih granica u odnosima (savjeti šta reći i kako se postaviti kada se trebate zauzeti za sebe u komunikaciji sa drugim ljudima, kako reci 'NE' i asertivno komunicirati), te kako ojačati svoj autoritet (kao lider na radnom mjestu - posebno ako ste zena, kao stručnjak u svom niche-u, te kao roditelj).

3. 'Feng Shui I Zakon Privlačenja - Kako Manifestovati Više Obilja, Ljubavi, Harmonije I Uspjeha Sa Malim Promjenama U Vašem Domu' je Ilustrovani PDF vodič koji će vam pomoći da sa praktičnim i jednostavnim savjetima lakše i brže manifestujete više ljubavi, prosperiteta i novaca, uspjeha i harmonije u svom životu.


4. 'Iluzija O Sebi - Kako Istinski Zavoljeti I Upoznati Sebe I Otkriti Svoju Životnu Svrhu' je knjiga za samospoznaju i samorefleksiju, koja će vam pomoći da spoznate ko ste vi u stvari, ko ste vi kao žena, kako da se povežete sa vašom ženskom energijom i otkrijete svoju svrhu ('životnu misiju').

5. Knjiga 'Život' je inspirativan džepni vodič za sretniji i ispunjeniji život i samorefleksiju, sa praktičnim savjetima i vježbama i zrncima mudrosti Vanjinom bogatog životnog i profesionalnog iskustva rada kao prosvjetnog radnika, direktora škole, preduzetnice i life coach-a. 

6. Priručnik Za Life Coaching namijenjen je Life Coach-evima kao i polaznicima programa certifikacije za Life Coach-a i plod je našeg dugogodišnjeg iskustva u life coaching praksi, kao i mentorskog rada sa novim Life Coach-evima. U ovom Life Coaching Priručniku možete da naučite:

* Šta je to Life Coach i kako Life Coach može ljudima pomoći
* Koja je razlika između life coachinga i psihoterapije
* 23 načina kako možete raditi i zarađivati novac kao Life Coach
* 100 vrsta digitalnih produkata koje možete kreirati kao pasivne izvore prihoda u svom coaching biznisu
* Kako svojim klijentima možete pomoći da postignu istinsku transformaciju i postignu ciljeve u različitim sferama svog života (ljubav i veze, karijera, finansije, odgoj djece, samopouzdanje…).
* Kako možete kreirati višestruke i pasivne izvore prihoda kao Life Coach
* Kako privući vaše idealne klijente i prodati svoje coaching usluge i programe
* Kako kreirati individualni i grupni life coaching program (online i/li licem u lice)
* Kako voditi radionice i korporativne treninge kao Life Coach
* Kako raditi sa strancima (na stranom i engleskom jeziku), licem u lice i online kao Life Coach
* Kako voditi motivacijske govore kao Life Coach
* Kako izgraditi uspješan life coaching biznis
* Kako dobiti prisustvo na medijima a (TV, radio, magazini) kao Life Coach
* Praktične vježbe koje možete dati svojim klijentima
* Osnove life coaching etike

Umjesto u još jednu majicu ili haljinu na sniženju, ovaj Crni Petak investirajte u resurse koji će vam pomoći vam izgradite život i posao/biznis kakav želite i zaslužujete i postanete najbolja verzija sebe! 

S ljubavlju, Life Coach-evi i autorice knjiga, workbook-a i priručnika, life coach-evi

Vanja Beukelman Pavlović i Danijela Jokić Vaislay
You will get the following files:
  • PDF (11MB)
  • PDF (9MB)
  • PDF (1MB)
  • PDF (1MB)
  • PDF (4MB)
  • PDF (3MB)
No products found