Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Ruby on Rails - Ohjelmointi

A non-fiction book about Ruby programming language and the Ruby on Rails framework. Since this product is in Finnish, rest of the description will also be in Finnish. Trust me, you will not understand anything in this book unless you speak Finnish, so unless you do, please check the next book covering this topic.

Joka tapauksessa,

Ruby on Rails-kirja nyt myös ebookkina avoimen tieteen hengessä! Lataa ilmaiseksi, tai maksa muutama euro kirjailijan henkilökohtaiseen virkistysrahastoon. (Maksusta peritään normaalit verot ja muut jutut Payhipin toimesta, ei tarvitse pelätä veronkiertoa.)

Jos et halua tukea kirjailijaa mutta haluat maksaa jotain, voi käydä heittämässä muutaman kolikon johonkin hyväntekeväisyyteen kuten vaikkapa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

-----------------

Opi Ruby-ohjelmointi, sekä tutustu suosittuun Ruby on Rails-sovelluskehykseen yhden kirjan avulla! Ruby on tehokas ja ilmaisuvoimainen työkalu kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille, ja sillä toteutettu on Rails-sovelluskehys tuo dynaamisen ohjelmointikielen parhaat puolet verkkosovellusten tekemiseen. Kirjassa läpikäydään Ruby-kielen perusteet, sekä opetellaan Rails-sivustojen tekemistä harjoitusprojektien avulla.

Kirja on suunnattu jo jonkin verran ohjelmointia osaaville, uusia työkaluja käyttöönsä etsiville, mutta sitä voidaan käyttää myös perusasioiden opetteluun ja aiemmin opittujen taitojen kertaamiseen.

-----------------

Alkuperäisversion 1. painos kesäkuussa 2011, uudelleenjulkaisu ebookina elokuussa 2017.

Tämä painos on e-kirjana julkaistu uusintapainos kirjasta ”Ruby on Rails-Ohjelmointi”, Jussi Pekka Kasurinen, ISBN 978-951-0-37139-8.

Erot alkuperäispainokseen johtuvat julkaisutekniikan vaihtumisesta, alkuperäiskustantajan toimittamista graafisista elementeistä luopumisesta, sekä siihen liittyvästä uudelleentaitosta. Kaikenkaikkiaan ulkoasu on insinööris-amatöörimäinen mutta kirja on sisällöllisesti täysin sama.

 

You will get a PDF (4MB) file

€ 0.00

Pay what you want:
(minimum €0.00)

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...