Your Cart

4 - Secretele modului de expunere Manual - Ebook foto

On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart

Acest Ebook a fost realizat din dorința de a clarifica situațiile în care chiar avem nevoie de modul de expunere Manual și în care se justifică utilizarea acestuia prin faptul că ne face viața mai simplă.

Sigur că putem folosi modul de expunere Manual oricând dorim. Generații de fotografi au făcut-o de nevoie pentru că nu aveau la dispoziție alte moduri de expunere, fără a mai pomeni de Auto ISO care este o setare proprie fotografiei digitale.

Dar aparatele noastre ne oferă și alte moduri, ex. A/Av cu Auto ISO, care ne pot ușura fotografierea în situațiile în care lumina este variabilă sau pur și simplu ne grăbim și dorim rezultate bune fără a mai umbla de fiecare dată la setări.

Așa că în curând voi adăuga un Ebook și pe tema „Secretele Auto ISO”.


Cuprinsul este navigabil, un Click ne va trimite în pagina respectivă. Din orice pagină ne putem întoarce cu un Click pe cuvântul „Cuprins” aflat la baza paginii. Toate cuvintele subliniate sunt linkuri.


Dacă dați un Click pe numele meu în stânga sus a paginii veți găsi toate Ebook-urile publicate până acum.

Unele sunt dedicate fotografierii cu diferite aparate DSLR sau mirrorless iar celelalte fotografierii diferitelor tipuri de subiecte.

You will get a PDF (36MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.