Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Panduan_Asas_Kewangan_Online

 

• Modal yang rendah. Berlainan dari perniagaan di dunia realiti, sebuah perniagaan online tidak memerlukan belanja yang besar. Oleh demikian, ramai yang memilih kaedah ini untuk berniaga. Anda hanya perlukan idea, produk, akses internet dan sedikit wang. 


• Pilih Masa Sendiri. Siapa yang kata anda perlu berkerja dari jam 9 hingga 5 setiap hari? Mereka yang TIDAK berniaga secara online! Dengan perniagaan internet, anda tidak perlu bangun awal bersiap untuk ke tempat kerja, terperangkap dalam kesesakan lalu-lintas dan sebagainya. Tetapi dengan perniagaan internet tidak begitu. Anda boleh mula bekerja walaupun pada jam 12 tengahari. Anda kan BOSS! Ada orang yang hanya mencuba perniagaan ini di masa lapang, dan kini melakukannya sebagai pekerjaan tetap hingga sekarang.


• Keselesaan. Anda akan melakukan kerja pada keselesaan rumah sendiri. Di mana anda letak komputer anda di situlah pejabat anda. Bayangkan anda dapat jimatkan beberapa jam setiap hari dari perjalanan pergi balik ke tempat kerja anda. Jika setiap hari anda dapat jimat 2 jam, bermakna anda akan jimat 730 jam setahun! Alangkah bagusnya 730 jam yang terbuang itu dapat diisi dengan melakukan kerja yang lebih produktif.

 

You will get a PDF (514KB) file

MYR 57.99

MYR 57.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...