Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Feng Shui I Zakon Privlačenja - Kako Manifestovati Više Obilja, Ljubavi, Harmonije I Uspjeha Sa Malim Promjenama U Vašem Domu

U Zakonu Privlačenja učimo da privlačimo vibracijama i da kultiviramo pozitivnu energiju. Feng Shui je to podučavao već hiljadama godina. To je jedno od najstarijih kineskih učenja koji se koristi i sada u moderno vrijeme. Energija prostora u kojem boravimo utječe na nas. Ako boravimo u mjestu sa pozitivnom energijom, možemo lakše i brže manifestovati stvari koje želimo. Feng Shui se kao i Zakon Privlačenja bazira na uvjerenjima da sve oko nas i u našem životu ima energetske vrijednosti da utiče na nas.

U praksi nas Feng Shui uči da balansiramo našim energijama za što bolje mentalno stanje, između 5 elemenata: zemlja, voda, drvo, metal i vatra. Kada uspijemo da izbalansiramo ove elemente, onda smo u stanju da privlačimo ono što želimo. Ako želimo da se bavimo Zakonom privlačenja i time želimo da imamo uspjeha, moramo si prije svega obezbjediti dobru energiju oko sebe, u svojoj kući i u radnom prostoru. Feng Shui nas uči da si pomognemo vizuelnim aspektima, kako bi naše misli i želje imale slobodu da se razviju.

'VAŠ DOM JE TRODIMENZIONALNA PLOČA VIZIJA' (Marie Diamond)

'Feng Shui I Zakon Privlačenja - Kako Manifestovati Više Obilja, Ljubavi, Harmonije I Uspjeha Sa Malim Promjenama U Vašem Domu' je ilustrovani vodič koji će vam pomoći da sa praktičnim i jednostavnim savjetima lakše i brže manifestujete više ljubavi, prosperiteta i novaca, uspjeha i harmonije.

Naši klijenti su, tokom godina, imali divne tranformacije zahvaljujući Feng Shui savjetima koje smo im davali, a sada možete i vi! Poručite svoju kopiju vodiča i započnite svoju tranformaciju sa malim promjenama u vašem domu.

You will get a PDF (7MB) file

€ 5.00

5.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...