Your Cart

Biznis plan za blog: Napravite mapu puta za svoj profitabilan blog

On Sale
€29.00
€29.00
Added to cart

Jedini i dovoljan razlog za kreiranje Biznis plana je taj što SVI profitabilni poslovi imaju svoj biznis plan i strategiju, a vi želite da budete profitabilni.


Ovaj Vodič i Radna sveska vode vas korak po korak kroz kreiranje BIZNIS PLANA ZA BLOG, kako bi svoj blog pretvorili u profitabilan posao.


Šta vas čeka unutra?


• Kompletna mapa puta za kreiranje profitabilnog bloga

• Detaljne smernice za istraživanje niše, publike i konkurencije

• Primeri planiranja troškova i prihoda od bloga

• Različite marketing strategije koje će vam pomoći da dobijate posetioce i počnete da zarađujete


Spremni ste da svoj blog pretvorite u profitabilan posao?


Evo šta su drugi rekli:


“Kao početniku, Biznis plan za blog mi je pomogao da, pre svega, shvatim da je neophodno imati plan i strategiju za blog, naročito ako želimo da nam to postane primarni posao.

Posebno mi se dopala Radna sveska koja prati Vodič za Biznis plan, jer sam uspela da sve svoje ideje stavim na papir, bolje organizujem svoje misli i jasno definišem ciljeve.

Vodič za Biznis blog je detaljno objašnjen, korak po korak i potkrepljen primerima, ilustracijama i ono što je najvažnije, delite sa nama svoje iskustvo, usmeravate na prave poteze.

Mislim da se za samo 20 dolara dobija izuzetno vredan, kvalitetan i sveobuhvatan sadržaj, koristan na duže staze.

Rado preporučujem Biznis plan za blog svima koji se bave blogovanjem, jer će u njemu pronaći sve potrebne smernice, objašnjene korak po korak, koje unapređuju blog i čine ga uspešnim”. – Verica Simić


“Knjiga mi je pomogla na razne načine. Naučio sam nove alate za kreiranje anketa, koje teme su najbolje za WordPress… O SEO strategiji da ne pričam. SEO strategija koja je opisana u vodiču meni je najviše pomogla i donela. Jer svako želi besplatne posete blogu, zar ne?

A kada pročitate vodič, tu je i radna sveska, a njome dobijete baš sve što vam treba da pokrenete konkretno planiranje bloga i online biznisa. U toj svesci dobijate pitanja na koja morate da odgovorite, da nađete svoje odgovore. A potom da odgovore primenite. I zato zaista mislim da ovaj paket vodiča i radne sveske vredi mnogo više od 20 dolara.

Ovaj vodič i radna sveska su za svakoga ko ima želju da postane uspešan online preduzetnik i bloger. Za svakoga ko stvarno želi i hoće da zarađuje od bloga. Ali ako niste ozbiljni, onda ovo nije za vas. Jer postoji jedna mana koju ne mogu prećutati: ima puno da se čita i dosta ćete morati da radite. :)

Njena korisnička podrška, to je već tema za sebe”. – Dejan Đurđević

You will get a ZIP (56MB) file