Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Priručnik, Workbook I Video Trening - Kako Privući Idealne Klijente Kao Coach

Imate certifikat za coach-a, ali nemate (dovoljno) klijenata? Razmišljate da odustanete od svog sna da radite kao coach? Postavljate na socijalne medije, snimate videe, pišete blog, ali klijenti se ne javljaju da rade sa vama? Želite da zarađujete dovoljno novaca kao coach, kako biste mogli napustiti posao koji trenutno radite i baviti s coachingom puno vrijeme i raditi ono što volite? Ako je odgovor neko od ovih pitanja DA, ovi resursi vam mogu pomoći! Zamislite da imate višestruke izvore prihoda, kao i pasivne prihode (koje zarađujete i dok spavate, ili putujete, po 'autopilotu'). Zamislite da imate toliko višestrukih izvora prihoda, da uopće ni ne brinete kada ćete i koliko klijenata imati. Zamislite da zarađujete više nego dovoljno novaca coachingom i da nemate limita koliko novaca možete da zaradite. U ovom online plaketu dobijate: Priručnik Za Life Coaching u PDF formatu (u vrijednosti od 25 EURA), Workbook '50 Pitanja Za Određivanje Avatara Vašeg Idealnog Klijenta (u vrijednosti od 25 EURA), ekskluzivan video trening 'Kako Privući Idealne Klijente Zakonom Privlačenja' (u vrijednosti od 50 EURA), kao i BONUS:  PDF Vodič 'Feng Shui I Zakon Privlačenja - Kako Manifestovati Više Obilja, Ljubavi, Harmonije I Uspjeha Sa Malim Promjenama U Vašem Domu' (u vrijednosti od 5 EURA). Samo u Priručniku Za Life Coaching naučit ćete:

* 23 načina kako možete zarađivati novce kao (Life) Coach - rad sa klijentima je samo jedan od njih!
* 100 ideja za digitalne produkte koji mogu biti pasivni izvori prihoda u vašem coaching biznisu!
* Kako voditi radionice i motivacijske govore kao (Life) coach i kreirati individualne i grupne coaching programe.
* Kako raditi sa internacionalnim klijentima na stranom jeziku (u dijaspori ili online iz svoje zemlje) i zarađivati u $ i €.
* Kako dobiti grantove od vlade za vaše coaching projekte i/li evente (konferencije, motivacijske večeri, radionice...).
* Tajne dobrog marketinga i Networkinga i vještine prodavanja (kako da privučete svoje idealne klijente i prodate vaše coaching usluge i programe na etičan način);
* Kako dobiti prisustvo u medijima kao (Life) coach (TV, radio, magazini);

Dodatni resursi i video trening pomoći će vam da odredite ko je vaš idealni klijent i kako vaše idealne možete brže i lakše privući. 

Riječi pohvale za Priručnik Za Life Coaching: 

“Priručnik za Life Coaching oduševio me svojom strukturom i otvorenim pristupom. Na jednostavan način uvodi osobu u temu i svijet Life Coachinga. Što je potrebno osobi da postane life coach, kako strukturirati svoj posao, postaviti bazu klijenata, te kako započeti rad s klijentima. Danijela Jokić Vaislay i Vanja Beukelman Pavlović osobe su s dugogodišnjim iskustvom na polju, što je i vidljivo iz načina na koji je pojedina tema predstavljena čitaocu. Priručnik bih preporučila i onima čija srce zove poziv life coacha i kolegama koji su se već etablirali kao life coachevi, savjetnici i psihoterapeuti. Želim vam svima od srca da saznajete i proširujete granice svojih mogućnosti. (Dubravka Fazlić, Mindfulness Coach)
 
KUPITE OVAJ ONLINE PAKET I NAUČITE KAKO PRIVUĆI IDEALNE KLIJENTE KAO COACH I IZGRADITI USPJEŠAN LIFE COACHING BIZNIS.

You will get the following files:

  • PDF (203KB)
  • PDF (18KB)
  • PDF (3MB)
  • ZIP (4MB)

€ 50.00

50.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...