Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Motivation Video - Zelfvertrouwen

Motivatie-videos helpen je doormiddel van beeld, geluid en tekst in verschillende soms moeilijke soms zoekende situaties.

Denk hierbij aan

 • Verbroken relaties verwerken
 • Het vinden van nieuwe vrienden
 • Het eigen zelfbeeld verbeteren
 • Tijdens een dieet als houvast
 • Het vinden van een levensdoel
 • Problemen op het werk/school verwijderen
 • Pech uit je leven verdrijven
 • Het geluk vinden waar je naar verlangt
 • De gezondheid van lichaam en geest verbeteren
 • Betere baan, meer geld
 • en eindelos meer

Dit hier is een motivatievideo voor Zelfvertrouwen van bijna 20 minuten (19.31 min), met krachtgevende videobeelden, rustgevende zeegeluiden, binaural beats om dieper door te dringen, motiverende teksten en bindende muziek die het tot een geheel brengt. Zie de korte voorbeeld video hierboven.

Ga er elke dag 1 of 2 keer intens en volledig afgeschermt van afleidingen naar kijken en luisteren voor het beste resultaat. De binaural beats zijn op de betha frequenzie in drie lagen voor een optimaal resultaat.

Zie dit niet als een wondermiddel, maar als een techniek en hulpmiddel om je weg in het wirrwaar van je gedachten, emoties en omstandigheden te vinden. Soms lijkt het wel een wondermiddel omdat mijn videos erg effectief werken.

Ook ik had ooit moeilijke tijden en ook ik heb met dit soort videos één door mij gewenst resultaat behaald. Uiterraad staat de technologi nooit stil en heb ik de techniek dus zodanig verbeterd dat het resultaat veel sneller bereikt is. Maar nog een keer het is niet echt een wondermiddel. Je moet er echt wel voor gaan zitten, de tijd nemen en gefocust zijn wil het werken.  

Belangrijk: De gewenste resultaten komen niet in een dag of met af en toe één keer kijken. 1 of 2 keer per dag over een langere tijd is echt noodzakelijk, maar je zult er met de dag meer plezier in hebben, omdat je in begin misschien langzaam, maar op langere duur echt resultaten van zult ondervinden. Meer als 2 keer per dag is niet nodig, vaker mag maar het versnelt het process niet. Heb motivatie, geduld en vertrouwen en de rest komt vanzelf. Ik ben er het levende voorbeeld van.

Het process van het maken van dit soort motivtiemovies is niet eenvoudig, will het effectief zijn. Er zullen er meer komen met de tijd, maar deze werkt al in zoveel situaties, dat je hem voor veel meer als zelfvertrouwen kunt gebruiken.

Met Zelfvertrouwen door het leven gaan, wetend dat je geliefd bent, dat jij met je eigen persoonlijkheid en vaardigheden belangrijk bent, zal je geluk en voorspoed brengen  -Britta Nijhuis

You will get a MP4 (367MB) file

€ 9.00

9.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...