Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

ATENEA XXI Nª0

En aquesta Edició de llançament Nº O d’Atenea. Revista Cultural del Segle XXI oferim als nostres companys lector@s nous articles, assajos, poemes i il·lustracions de divulgació cultural i de Cultura i Art i la cobertura informativa d’esdeveniments públics. Ho fem presentant articles i assajos sobre els Aniversaris conmemorati-vos de l’Art, les Lletres, el Cinema i la Música. Dels que 2018 està molt nodrit. També oferim les creacions dels poetes, narradors, assagistes i il·lustradors grà-fics del nostre Equip de Redacció de la Revista Atenea. I també alguns treballs de diversos col·laboradors externs que també subministren les seves creacions a la Revista i el Bloc d’Atenea XXI. Gràcies a les seves aportacions aconsegueixen que el 2018 surtin 2 edicions trimestrals de la Revista digital i en format paper. I amb les 32 pàgines d’aquestes actuals edicions La Revista Atenea adquireix d’entrada la categoria de Fanzine.

Destaquem que els nostres col·laborador@s són un grup multidisciplinari comprometidops amb la Cultura i l’Art. Cadascú té les seves pròpies opinions personals sobre els temes de la Revista i sobre política, religió i sociedadl. Tenen ideologies i filiacions polítiques diverses i les seves postures religioses i socials de les que es fan respon-sabres. La nostra Editorial i l’Equip de Redacció no nesesariamente comparteixen aquestes opinions personals que es reflecteixen en els continguts dels seus treballs presentats a la Revista i el Bloc Atenea XXI. Ja que són responsabilitat concreta dels col·laboradors tant interns com externs que les publicaran en textos personals en les successives edicions de la Revista i periòdiques actualitzacions del Bloc.

L’Editorial desitja que tots i totes els lector@s i seguidors de la nostra Revista Atenea gaudeixin d’aquesta Edició Nª 0 que us ofereix 32 intenses i fructíferes pàgines d’Art, Literatura i divulgació cultural. Sou el nostre suport i garantia de continuïtat. I a nosaltres ens motiva i sosté la fidelitat als principis i valors de la creació personal i difusió de continguts culturals i artístics. Això ens permet mantenir-nos ferms davant de les periòdiques crisis econòmiques, les mesquineses de la política diària i totes les informacións negatives i manipulades. I també rebutgem de ple la submissió a les successives modes en tots els àmbits ja que són tan efímeres com inútils.

You will get a PDF (13MB) file

€ 0.80

0.80

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...