Your Cart

MOMENTUM MASTERCLASS: - KAKO SMO POMOĆU PASIVNIH PRIHODA I ALATA ZA AUTOMATIZACIJU IMALI JEDAN OD NAJPROFITABILNIJIH MJESECI TOKOM GODIŠNJEG ODMORA

Sloboda u životu i sloboda u biznisu - kako postići kvantni skok u uspjehu uz momentum, credo, alate za automatizaciju + A.I., pasivne prihode i marketing strategiju koja radi za vas i bez vas 24/7 - čak i dok ste na godišnjem odmoru. Snimak Masterclass-a putem Zoom-a (u trajanju od 2 sata i 20 minuta) sa life coach-evima Danijelom Jokic Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlovic.

Teme Masterclass-a:

*** Kako izgraditi momentum i credo potreban za kvantni uspjeh u životu i biznisu - tačke u prostoru i vremenu gdje ne morate 'tesko raditi da biste zaradili', niti 'trčati' za prilikama i klijentima - prilike počnu da dolaze same kao i idealni klijenti, koji žele da rade (baš) sa vama.


*** Naše iskustvo tokom godišnjeg odmora, tokom kojeg smo primale uplate i zarađivale pasivne prihode i imale jedan od najprofitabilnijih mjeseci dok smo putovale i nismo radile (za razliku od prethodnih godina, kada bi nam prihodi u ovo doba godine značajno opali), dok su u isto vrijeme linkovi za naše članke i podcast epizode bili objavljivani po autopilotu u regularnom rasporedu + strategiji i alatima koji su nam to omogućili.


*** Koje A.I. alate, plugin-e i sisteme Vanja i ja koristimo za automatizaciju procesa i sadržaja tako da naš coachig biznis može da radi bez nas, na 'autopilotu'.


OVAJ MASTERCLASS JE ZA VAS AKO ŽELITE DA KREIRATE VIŠE SLOBODE U SVOM ŽIVOTU I BIZNISU, NAPRAVITE KVANTNI SKOK U PROFESIONALNOM USPJEHU, MANIFESTUJETE SVOJE LIČNE I PROFESIONALNE CILJEVE BRZE I LAKŠE I IZAĐETE IZ PERIODA 'STAGNACIJE', AKO RADITE KAO ONLINE COACH/SAVJETODAVNIK/KONSULTANT, I/LI RAZMIŠLJATE O TOME DA POKRENETE EDUKATIVNU WEB STRANICU/ONLINE BIZNIS I/LI O KREIRANJU PASIVNIH PRIHODA + KORIŠTENJU A.I./ALATA ZA AUTOMATIZACIJU U SVOM ONLINE BIZNISU. 


Napomena: Ovaj masterclass nije tehnički tutorijal za korištenje A.I. i CHAT GPT! Masterclass je motivacijskog, inspiracijskog i coaching karaktera i tokom predavanja ćemo samo navesti koje alate mi lično koristimo.


*** Snimci Masterclass-a, kao i linkovima za alate za automatizaciju o kojima smo govorili na Masteclass-u, moći ćete dobiti pristup odmah nakon prijave.


Napomena: Budući da je riječ o live online event-u i digitalnom sadržaju, ne vršimo povrat novca. Sve informacije podijeljene tokom event-a kao i popratnim digitalnim sadržaji podliježu autorskim pravima organizatora. Rezultati savjeta i informacija podijeljenih u materijalima ovog programa zavise od stepena implementacije i individualnih faktora svakog kupca, te stoga ne garantiramo rezultate. 

Prijavite Se Za Masterclass

VAŠA INVESTICIJA

€50

Masterclass