Your Cart

Priručnik Za Life Coaching - Kako Pomoći Klijentima Kao Lajf Kouč I Izgraditi Uspješan Coaching Biznis

On Sale
€25.00
€25.00
Added to cart
Ovaj Life Coaching Priručnik namijenjen je Life Coach-evima kao i polaznicima programa certifikacije za Life Coach-a i plod je našeg dugogodišnjeg iskustva u life coaching praksi, kao i mentorskog rada sa novim Life Coach-evima. Priručnik je prvobitno kreiran kao literatura za studente naše Online Life Coaching Akademije ‘Ajna’, no odlučili smo da ga objavimo i kao zasebnu knjigu digitalnom formatu, u nedostatku literature na ovu temu na jezicima našeg govornog područja.

U ovom Life Coaching Priručniku možete da naučite:
 • Šta je to Life Coach i kako Life Coach može ljudima pomoći
 • Koja je razlika između life coachinga i psihoterapije
 • 23 načina kako možete raditi i zarađivati novac kao Life Coach
 • 100 vrsta digitalnih produkata koje možete kreirati kao pasivne izvore prihoda u svom coaching biznisu
 • Kako svojim klijentima možete pomoći da postignu istinsku transformaciju i postignu ciljeve u različitim sferama svog života (ljubav i veze, karijera, finansije, odgoj djece, samopouzdanje…).
 • Kako možete kreirati višestruke i pasivne izvore prihoda kao Life Coach
 • Kako privući vaše idelane klijente i prodati svoje coaching usluge i programe
 • Kako kreirati individualni i grupni life coaching program (online i/li licem u lice)
 • Kako voditi radionice i korporativne treninge kao Life Coach
 • Kako raditi sa strancima (na stranom i engleskom jeziku), licem u lice i online kao Life Coach
 • Kako voditi motivacijske govore kao Life Coach
 • Kako izgraditi uspješan life coaching biznis
 • Kako dobiti prisustvo na medijima a (TV, radio, magazini) kao Life Coach
 • Praktične vježbe koje možete dati svojim klijentima
 • Osnove life coaching etike
Nadamo se da će vam savjeti u ovom Priručniku pomoći da izgradite sebe u dobrog Life Coach-a, kao i da izgradite uspješan life coaching biznis i u svojoj coaching pomognete mnogim ljudima da žive sretnijim i ispunjenijim životom. S ljubavlju, Life Coach-evi iautorice Life Coaching Priručnika, Vanja Beukelman Pavlović i Danijela Jokić Vaislay.

Riječi pohvale za Priručnik: 

“Priručnik za Life Coaching oduševio me svojom strukturom i otvorenim pristupom. Na jednostavan način uvodi osobu u temu i svijet Life Coachinga. Što je potrebno osobi da postane life coach, kako strukturirati svoj posao, postaviti bazu klijenata, te kako započeti rad s klijentima. Danijela i Vanja osobe su s dugogodišnjim iskustvom na polju, što je i vidljivo iz načina na koji je pojedina tema predstavljena čitaocu. Priručnik bih preporučila i onima čija srce zove poziv life coacha i kolegama koji su se već etablirali kao life coachevi, savjetnici i psihoterapeuti. ‘Kako napredujemo u životu, tako saznajemo i granice naših mogućnosti’ (Henry Ford). Želim vam svima od srca da saznajete i proširujete granice svojih mogućnosti.

(Dubravka Fazlić, Mindfulness Coach)

O Autoricama:

Vanja Beukelman Pavlović je life coach za 12+ godina iskustva i osnivačica Online Life Coaching Akademije ‘Ajna’, kao i autorica dvije knjige o samopomoći “Život” i “Iluzija O Sebi” i ko-autorica ‘Priručnik-a Za Life Coaching’. Više od 25 godina živi i radi u Rotterdamu, Holandiji. Vodila je motivacijski talk show “Priče za stolom” i dobila titulu Ambasadorice Sreće u Holandiji i Heroja Regije u Rotterdam-u, za njene inovativne ideje kao i pozitivan utjecaj koji je imao njen rad kao coach i voditelj, kreator i implementator motivacijskih i socijalno-kulturnih programa. Stalna je stručna saradnica i kolumnistica www.sretnazena.com magazina. 

Danijela Jokić Vaislay je jedan od najpoznatijih life coach-eva na Balkanu, su-osnivačica Online Life Coaching Akademije ‘Ajna’, osnivačica www.sretnazena.com magazina, autorica knjige Ja Vrijedim’ (“Self Worth”), ‘Priručnik-a Za Life Coaching’ i 300+ članaka o osobnom rastu i razvoju na našem i engleskom jeziku, objavljenih na magazinima COSMOPOLITAN, SENSA, LJEPOTA & ZDRAVLJE, Lepa&Srećna i mnogim drugim. Danijela živi u Delhiju, Indiji, radi kao digitalni nomad i daje radionice i motivacijske govore internacionalno. Njen rad je dosegao više od milijun ljudi diljem svijeta. Njena strast su pisanje, putovanja, vegetarijanska hrana i očuvanje okoliša. Pratite Danijelu na Instagramu i Facebooku za više inspirativnih riječi, savjeta i motivacije. Za više informacija o Danijelinom radu i online life coaching sesijama koje trenutno nudi, posjetite njenu web stranicu www.danijelajokicvaislay.com
You will get a PDF (3MB) file