Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

VINDECARE INTUITIVA - carte practica cu 33 de exerciții de suflet și 33 mandale inspirate din floarea vieții

Cartea contine 33 de mandale inspirate din floarea vietii, gata de cololorat, cateva indicatii de cum anume sa colorezi, tocmai ca sa te centrezi cat mai usor, 33 de lectii de activare a intuitiei si de curatare emotionala, special create de Oana Enache.

"Simplitatea este esenta adevarului"- 

Cartea ,,Vindecare Intuitivă " este o invitație la joacă, descoperire de Sine și evoluție spirituală.
Laura Calous -life coach de feminitate si autocunoastere, te invită în lumea sacră a Florii Vieții-Mandala Mandalelor.
Mandalele născute din creativitatea și inspirația sa interioară te ghidează subtil în minunata călătorie din Interiorul Ființei tale spre exterior, la regăsirea de Sine, la descoperirea Centrului Sinelui Divin care TU EȘTI.
Exercițiile practice și afirmațiile Oanei Ana Maria Enache-terapeut holistic, reprezintă o cale spre descoperirea puterii tale lăuntrice, spre descoperirea unui ADEVĂR care eliberează și înalță mintea la nivelul Sinelui.
Colorând mandalele Laurei Calous am accesat o stare de vindecare și eliberare pe toate cele trei corpuri:fizic, emoțional și mental, am simțit mai multă siguranță și încredere în mine.
Practicand exercițiile și afirmațiile Oanei Ana Maria Enache am simți cum m-am eliberat de vechi energii și Ființa mea s-a deschis spre vindecare.
Cartea magică "Vindecare Intuitivă" este modul prin care eu mă relaxazez, mă joc, mă eliberez și mă vindec!"  

recenzie scrisa de Mirela Brinzei- istoric si tereapeut holistic

Recomandarea noastra este sa lucrezi zilnic timp de 33 de zile consecutiv, daca iti doresti o vindecare si o evolutie reala si rapida.❤️

You will get a PDF (9MB) file

€ 12.00

12.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...