Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Instagram-o mină de aur by infoculturagenerala

Sunt unul dintre antreprenorii din mediul online, am 17 ani, iar scopul meu este să ajut antreprenorii începători, afacerile și brandurile mici să crească și să-și monetizeze conturile de Instagram.
În orice caz, în fiecare zi mă apropii de oamenii care vor să beneficieze de serviciile mele, dar nu dispun de bugetul necesar. Înțeleg că nu fiecare afacere sau antreprenor are bugetul necesar pentru a investi în servicii profesionale la început de drum. De aceea am decis să creez acest ghid pentru tine, pentru a-ți putea atinge obiectivele chiar dacă eu nu voi lucra cu tine personal.
Nu-ți ia mai mult de o oră pentru a citi acest ghid; investește o oră din viața ta și învață strategiile ce te vor ajuta să-ți crești brandul și să-l transformi într-o mină de aur.
În acest E-Book îți voi prezenta secretele creșterii și a puterii instagramului. Te voi îndruma să ajungi la mai mult de 10K de urmăritori în mai puțin de 2 luni. Aici vei găsi aceleași metode pe care le-am folosit și eu pentru a-mi crește pagina @info.culturagenerala de la 0 la 15K în doar 3 luni!

You will get a PDF (1MB) file

€ 7.99

7.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart