Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

INOVACIONET: Rruga e vetme drejt suksesit

Mirë se erdhët në blerjen online të Librit në formatin elektronik, INOVACIONET: Rruga e vetme drejt suksesit.

Ky është libri i parë nga autorë shqiptar në fushën e inovacioneve, nga i cili mund të gjeni përgjigjet e të gjitha pyetjeve tuaja sa i përket fushës së mrekullueshme të Inovacioneve, të cilat kanë ndryshuar përjetësisht jetën tonë. 

 

Një libër i domosdoshëm për studentët, profesorët, shkollarët e të gjitha niveleve, akademikët, biznesmenët, inovatorët, aspirantë e rinjë etj. Një libër atraktiv për të gjitha moshat dhe lëmit, për lexuesit kureshtar që duan të zgjerojnë njohuritë e tyre dhe të pasurojnë vokabularin e tyre edhe me termin më të përhapur në botë – Inovacion.

 

Libri përpos shpjegimeve e shembujve është i pasuruar edhe me thënie të ndryshme nga më të njohurit e botës, që janë një atraksion në vete dhe një informacion shtesë për të pasionuarit e dijes.

Mund të shfletoni përmbajtjen për të parë materialin e këtij libri të mrekullueshëm nga I cili gjer më sot kanë përfituar të shumtë qoftë në studime, qoftë ne menaxhim biznesi, qoftë në jetë të përditshme…

 

Lexim të këndshëm!

You will get the following files:

  • MOBI (3MB)
  • EPUB (1MB)

$ 6.99

$ 6.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...