Medlemsförmån för ledare och ambassadörer.

Förmån för dig som väljer att vara med som ambassadör eller ledare i vår organisation. Vi vill hjälpa dig att utveckla dig och dina färdigheter. I ett schysst gäng ger vi dig som ledare och ambassadör vissa fördelar. Du ska känna att du har vårt stöd och att vi gärna vill att du lyser starkare för varje dag. Därför har vi en del kurser som vi ger till dig för ett fördelaktigt pris.

Select a plan below to get started
ED Tech support för medlem
SEK150.00

every 3 months

Behöver du stöd i att bygga din egen webb. Som medlem i vår plattform finns vi här för att stödja dig i din utveckling. Många gånger känns det frustrerande att försöka själva och inte komma vidare. Vi har flera utbildande ED Tech coacher i vår plattform. Som medlem har du en möjlighet för en liten summa ha ett möte ett par gånger i månaden när du önskar. Du är medlem och vår högsta prioritet, och vi önskar att du ska lyckas. Vi startar upp i ett möte där vi sätter upp en Wordpress tillsammans (hemsida), du betalar endast domännamnet som du själv väljer. Därefter har du vårt stöd och kan själv boka upp de timmar du behöver på vår boknings sida Boka direkt, Kuloreko (kostnadsfri konsultation för medlem). Vi förbinder oss från båda håll i tre månader. Din hemsida kommer då ha kostat 450 kr plus domän ca 80-100 kr plus att du har lärt dig hur man bygger en egen webb.
ED Tech stöd för medlem
SEK450.00

yearly

Köp ett par timmar med ett proffs. Du har texter och bilder klara, vi bygger din webbsida och lägger in text och bilder, kontakt sida samt om oss. Max fem sidor. Du har din hemsida klar på ca tre timmar. Endast möjligt för medlem i vår portal.
Digitalt språk stöd i svenska språket.
SEK50.00

monthly

Du får komma in och ta del av webinair varje vecka samt ta del av vår digitala webb och språk studio där du kan dela tankar och prata svenska. Du kan prova en månad. Vill du inte vara med så hör du av dig så tar vi bort dig från gruppen.
Digitalt stöd i spanska. (Läxhjälp alternativt konversation)
SEK50.00

monthly

Vill du få din spanska att fungera bättre. Behöver du en tal kompis, kanske lite läxhjälp eller få svar på hur spanskan fungerar. Vi är lärare och språk coacher som kan hjälpa dig. Du kommer själv boka in dina tider på vår bokningssida Boka direkt Kul&Reko; under fliken kostnadsfria konsultationer. Du är välkommen att höra av dig upp till fyra gånger per månad. Det är ett språk stöd som vi erbjuder våra medlemmar i vår organisation.