Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Šuterski Trening - Program

Naš šuterski trening će vam pomoći da podignete preciznost šuta i do 70 posto posle samo 10 treninga. Pored toga drastično će se povećati i vaša šuterska preciznost na utakmicama, što i jeste glavni cilj. Posebno je bitno da se trening sprovede kako je napisano.Oporavak posle treninga i biranje pravog tajminga kada raditi trening je od izuzetnog značaja da bi efikasnost bila maksimalna.
  • Broj treninga u toku sedmice
U toku sezone je najbolje raditi 2 treninga. Prvi trening je najbolje raditi utorkom, dok je drugi trening najbolje raditi 48 sati pre same utakmice, jer se time dobija dovoljno vremena za oporavak, a efektivnost je maksimalna.Van sezone je najoptimalnije raditi 3 treninga sedmično i najbolje je izabrati svaki drugi dan. Ponedeljak, sreda, petak su navedeni dani, a onda treba napraviti pauzu 2 dana.
  • Dužina trajanja treninga: 60-80 minuta:
U početku, prvih nekoliko treninga dok procenti šuta ne krenu da se povećavaju, dužina treninga ce biti oko 70-80 minuta, ali kako vreme bude odmicalo i procenti šuta krenu da se povećavaju, vreme trajanja treninga će se značajno smanjivati

  • Ukupan broj ubačenih šuteva na treningu: 354:
Ovo je minimalan broj šuteva koji ćete ubaciti. Odredjene vežbe zahtevaju da ih radite dok ne ubacite odredjeni broj šuteva zaredom što doprinosi da broj ubačenih šuetva bude i znatno veći od 354.

Napomena: Trening je koncipiran na način da se intenzitet progresivno povećava kroz svaku vežbu. Vrhunac intenziteta je u sredini samog treninga, gde se polako intenzitet obara i trening se završava smanjenim intenzitetom, gde se telo priprema za istezanje i oporavak. U daljem prilogu vam dostavljamo kompletan program treninga uz video materijal koji prati svaku vežbu.

You will get a PDF (905KB) file

€ 10.00

10.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...