Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Ghid Pregătire Bacalaureat (Subiectul I, II și III) (valabil până în septembrie 2022)

Hei! Cum crezi că te vei descurca la examen? Va fi bine?
Indiferent de răspunsul pe care ni-l dai, noi vrem să îți oferim o mână de ajutor. Te-ai săturat să ai confuzii cu privire la abordarea vreunui exercițiu? Acum e simplu. Ajutorul e mai aproape de tine decât crezi.


Acest ghid a fost special conceput de către un personal avizat în domeniul filologiei, astfel încât să lămurească oricare dintre cerințele posibile Bacalaureat: definiții, exemple și variante de bacalaureat rezolvate pas cu pas - în așa fel încât tu, elevul, să poți urmări mecanismele din spatele acestor rezolvări.


Subiectul I și al II-lea sunt explicate pas cu pas, iar pentru subiectul al treilea avem o mică surpriză: modele de eseu pentru oricare dintre cerințele posibile!

Ghidul de față îți oferă un tur concret și eficient pentru rezolvarea oricăror cerințe. 

!!!Bonus, poți descărca din linkul obținut o serie de clipuri video, menite să îți explice cele mai importante dintre noițiunile de bază de care ai nevoie!!!Nu mai ezita, la un asemenea preț economisești timp, bani și muult, mult stres. După achiziționarea produsului, în termen de maximum 24h, veți primi pe e-mail datele de logare. Acestea se introduc pe voxvalachorum.ro la secțiunea LOGIN. După logare, accesați butonul "Ghid Bacalaureat" din meniul principal și apăsați pe butonul "Înscrie-te Acum" din dreapta paginii (de pe mobil va fi necesar să dați scroll).

You will get the following files:

  • PDF (90KB)
  • TXT (136B)
  • PDF (359KB)

€ 25.00

25.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...