Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

(ON-DEMAND) Anette Prehn: Væk-fra dynen, der ligger tungt henover vores sprog (2 af 6)

Deltag i et eller flere af i alt seks online live-kursusgange med Anette Prehn.

Fokus for de seks kursusgange er, hvordan du i din hverdag vender "væk-fra" sprog og tænkning til et mere hjernesmart "hen-imod" fokus.

Anette guider - med afsæt i konkrete hverdagseksempler - til, hvordan du kan gøre konstruktivt brug af hjernens spilleregler. Du får adgang til ark med hen-imod lister, som inspirerer dig til et mere hjernesmart samspil med børn og unge.

Kurset vil særligt tage afsæt i eksempler fra samspil med børn mellem 0 og 16 år: Gør "stop-så"-situationer til læring for barnet (og dig). 
Sæt mål så hjernen bliver en medspiller i stedet for en modspiller. 
Styrk dit barns mod og indre ro, når det oplever utryghed eller præstationsangst. 
 
Dette er en optagelse af kursusgangen afholdt den 5. januar 2021.

Hjernen udvikler sig alt efter, hvor vi har vores konkrete, billedskabende fokus. Alligevel er vi som kultur og individer sovset ind i væk-fra sprog fra morgen til aften. Hvordan får du trampet andre stier op, når du gribes af væk-fra sprog? Vi kigger på situationer, hvor dit barn (eller du selv) ikke vil være nervøs. 

Kursusgangen gør dig meget klogere på, hvor altdominerende væk-fra udtrykkene er i vores kultur og samspil med os selv og andre. Efter kursusgangen får du tilsendt en plakat, der viser mere end 100 væk-fra udtryk, som stortrives i vores kultur. Du kan – hvis du vil – printe den ud og hænge den op på din væg ”til skræk og advarsel” ☺ 
Case: Nervøs? Tag barnet/den unge i hånden og gå af sted på hensigtsmæssige stier.
Tretrinsraketten for læring

Varighed: 1 time - du deltager fra din computer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål før og efter kursusgangen. 

Yderligere info:
De seks kursusgange er selvstændige, og du kan vælge at tilmelde dig dem alle eller enkelte af dem. Det koster 149,- per gang.

Når du er tilmeldt modtager du video af eventet, samt de filer, der nævnes undervejs. Du kan downloade og gense så ofte du ønsker. 

Vi refunderer ikke beløb, hvis du blev forsinket, men giver selvfølgelig adgang til en optagelse af hele kurset. Såfremt, der er tekniske vanskeligheder, der gør det umuligt at deltage, så kontakt via mail os INDEN KURSET SLUTTER, for at kunne modtage refundering.

Kontakt os på hello@Zevio.com hvis du har spørgsmål.

Bemærk venligst at disse webinarer vil blive afholdt via Demio-platformen, der er baseret udenfor EU (I USA). Dit email og dit navn vil blive sendt til denne platform, da det er en nødvendighed for at du kan deltage.

You will get the following files:

  • MP4 (1GB)
  • PDF (414KB)
  • PDF (129KB)

DKK 149.00

DKK 149.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...