Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Идеа за иновативна појава на недвижности: Посредување во недвижности поедноставено

Во оваа книга се објаснува еден револуционерен концепт за светски мечинг портал за недвижности (Апп – апликација) со пресметка за потенцијален обрт (милијарди Евра), кој ќе се интегрира во еден софтвер за недвижности (потенцијал на обрт од билиони Евра). Со тоа ќе можат станбени и деловни недвижности, сопствено да се употребат или да се издадат, ефикасно и штедејќи време за посредување. Тоа е иднината на иновативно и професионално посредување на недвижности, за сите агенти на недвижности и за сите заинтересирани за недвижности. Мечинг на недвижности функционира скоро во сите држави, па дури и транснационално.

You will get a EPUB (2MB) file

€ 3.99

3.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...