Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Komplet jelovnika "Biljne ishrane"

Komplet jelovnika "Biljne ishrane" je komplet četiri elektronske knige koje vam daju četiri sedmodnevna jelovnika niskomasne, sirove ishrane, po jedan za svako godišnje doba.

Svrha ovih jelovnika nije da ih se pridržavate strogo zauvek, nego da ih primenjujete na prelasku na sirovu ishranu kako bi vam kroz primenjivanje ovih jelovnika, zdrava sirova ishrana ubrzo prešla u naviku i svakodnevnu praksu.

Šta vam pružaju ovi jelovnici:

  • lepe slike hrane;
  • detaljna uputstva za pripremu hrane;
  • ideje za lepa serviranja hrane;
  • savete za skladištenje namirnica;
  • izračunate kalorijske vrednosti i kaloronutrientne odnose za svaki obrok;

Jelovnici su dostupni da se kupe i pojedinačno u knjižari "Biljne ishrane" na:
http://biljnaishrana.com/knjige.php

Kupovinom kompleta, dobijate 4 jelovnika po ceni 3!

Pređite na zdravu sirovu ishranu po već razrađenom, proverenom, lepom, hranljivom i ukusnom planu!

U vaše zdravlje,
Marina sa "Biljne ishrane"

 

Utisci o jelovnicima:

"Fenomenalan je Marina. Svaka čast na trudu. Hvala što si nam stalna inspiracija."

Slađana Kalić, Novi Sad

"Mentoru moj,

svaka čast za jelovnik, skroz sam se oduševila! Već posle prvih dana osetila sam promene u smislu povećanja energije, lakoće u telu, a i u vežbanju............ Hvalaaaa na inspiraciji!"

Anamaria Zedi, Novi Bečej

 

"Letnji jelovnik sirove ishrane" mi je od izuzetne koristi jer sam trenutno u prelasku na sirovu ishranu i dešava mi se da na dnevnom nivou ne mogu dobro da ocenim koliko mi je hrane potrebno. Tu pomaže letnji jelovnik koji mi razvija osećaj o kalorijama i količini hrane - u prvom redu, a zatim i o kombinacijama hrane, naročito onim za "zelenu" večeru."

Zorica R, Novi Sad

 

"Draga Marina, hvala! 

Vaš divan jelovnik, ilustracije, vaša pozitivna energija... izmamili su mi osmijeh koji ne silazi s lica. :-) 

Vaši su mi jelovnici dragi i korisni kao principi, sve više kombiniram po trenutnom osjećaju i ujutro svakako vježbam i doručkujem najranije oko 11 na poslu...

Sinoć sam ju odmah pročitao i jako mi se 
sviđa, jednostavno i snažno, odražava vaš 
predan rad
i istinu o prirodnoj ishrani."

Damir Lacković, Zagreb, Hrvatska

 

"Draga Marina,

sve pohvale za jesenji jelovnik! Toliko jednostavno i posebno, obožavam namirnice iz jelovnika." 


Mirjana, Zagreb, Hrvatska

 

"Draga Marina,

Knjige četiri jelovnika za četri godišnja doba, po mom mišljenju, je jedna predivna zbirka, koju bi svaki početnik koji želi da se hrani zdravo, voćnom ishanom, trebao da ima. Vidi se da su knjige urađene sa ljubavlju, iskreno, srcem. Detaljno je opisan svaki obrok koliko ima šećera, masti i proteina, ništa komplikovano, sasvim jednostavno sažeto. Nedelju dana se hranim jelovnikom, i zaista se predivno osećam i sasvim mi je dovoljno dnevno kalorija. Ja sam bio vegeterijanac 4 godine, i konstantno sam tragao za jelovnikom koji će mi odgovarati i uvek me je nesto nadimalo, nikako nisam mogao da iskombinujem hranu.

Draga Marina, ovo je predivno iskombinovan jelovnik, kiselo voće ujutro je pun pogodak za moj  organizam. Jednom prilikom sam ti i rekao, da ti zračiš prirodnom lepotom, sad vidim i zašto, sve ove biljke koje su u prirodi Bogom dane govore kroz tebe da se vratimo Majci prirodi, drago mi je što sam te upoznao.

ZRAČI NAM I DALJE PRIRODOM. HVALA TI OD SRCA ŠTO SE PREDIVNO OSEĆAM. "

Branimir Đurić, Subotica

 

"Lepo se vam zahvaljujem za jedilnike in na splošno za vaš trud okoli presne prehrane. Jedilniki so odlični. Še enkrat hvala."

Jožica Kopač, Celje, Slovenija

 

"Jelovnici su odlični. Obroci su praktični i ukusni! 
P.S. Limun umesto pomorandže u salatama je pun pogodak, što se mene tiče! "

Marija Kostić, Beograd


"Hvala vam Marina!

Verujte da sam ja tek posetom vašeg sajta odlučila da pređem na biljnu ishranu, nekako nisam ranije posetom drugih sajtova bila sigurna da je to pravo i za mene. Vi zaista sve lepo objašnjavate, dajete nesebično savete (iako verujem da iza svakog saveta stoje godine vašeg istraživanja i učenja). Jelovnici su vam D I V N I, jela se veoma brzo spremaju i najbitnije je što je sva hrana lako dostupna. 

Ono sto je jako interesantno je što sam 34 godine doručkovala uvek čim obavim ličnu higijenu, bilo to 6h ili 8h, a sada imam mnooogo više energije i organizam mi ne traži halapljivo hranu ujutru. U svakom slučaju sve pohvale za vaš rad, divna ste osoba. Gledam vaše video snimke, posebno sam oduševljena vasim putovanjima i "zimskim"letovanjima. 

Veliki pozdrav i svako dobro!!!"

Jelena Stanojlović, Velika Plana"Moram da vam pohvalim jelovnik - pristupačan za novčanik kao i za nabavku   Svaka čast Marina! Mnogo ste mi pomogli da se organizujem.   p.s. Spisak nabavki je sad pripremljen!  "

G.M,  Ruski Krstur"Draga Marina,

Jako sam zadovoljna kupnjim knjiga preko sajta  "Biljna ishrana". Knjige su zanimljive, pune ideja i savjeta kako poboljšati način sirove ishrane.
Moram priznati da mi je sve savršeno, ali se teško mi prihvatiti salate bez imalo soli i maslinova ulja. Ali trudim se izbaciti iz prehrane sol i masti.

Srdaćan pozdrav!"

Ljiljana Mihelić, Somobor, Hrvatska

You will get the following files:

  • PDF (4MB)
  • PDF (4MB)
  • PDF (4MB)
  • PDF (3MB)

€ 14.90

14.90

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...