Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Raza vindecătoare: tehnici de vindecare alternativă cu energie universală

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecatoare! În calitate de maestru fondator al tehnicii energetice alternative „Raza vindecatoare” te invit cu drag să citești aceasta carte, acest ghid complex de lucru cu energia universală. După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, în anul 2018 am reușit să dezvolt tehnica de vindecare holistică și protocolul de autotratament (21 de poziții de tratament), pentru ca oricine va citi această carte să poată accesa cu ușurință razele magice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate fizică și mental-emoțională și, evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Odată cu această carte, vom auzi la nivel global de mult mai puține migrene, dureri de oase, mușchi sau articulații, iar coloana vertebrală umană va fi din ce în ce mai sănătoasă și mai dreaptă. Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice.

Cartea aduce o serie de noutăți în domeniul medicinei energetice. Cartea prezintă, pe lângă multe alte noutăți, un exercițiu meditativ de unire a minții cu inima si cu plexul solar, exercițiu la îndemâna oricui va dori să atragă razele magice vindecatoare și să le folosească în scop terapeutic sau estetic. În acest sens nu vor fi necesare acordaje sau ritualuri de inițiere realizate de către alte persoane sau alți maeștri ai diverselor arte terapeutice! Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. Spre finalul cărții am descris și câteva tehnici de energizare și reașezare a țesutului conjunctiv (fascia) în scop estetic. Tehnicile prezentate au darul de a remodela corpul și a reda pielii elasticitatea necesară unui aspect estetic de grație. Nu în ultimul rând, cartea are și o importantă componentă motivațională, susținând ideea că, în orice situație, trebuie descătușată și întărită încrederea pe care trebuie să o avem în noi înșine, în mentalul nostru intuitiv și în corpurile noastre fizice. Trebuie să avem curajul de a studia mai mult și a ne detașa de convingerile limitative autoimpuse sau impuse de către societate cu privire la atingerea unei vieți armonioase și fericite.

            Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”

Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Scrie despre rezultatele înregistrate de către tine sau de către cei cărora le oferi tratament cu raze magice. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi cu siguranță pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare! Îți doresc să ai parte de o viață plină de sănătate, bucurie, prosperitate și succes!

You will get a EPUB (4MB) file

$ 6.00

$ 6.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...