Your Cart

AKADEMIJA OBILJA - Kreirajte Više Obilja U Svom Životu I Svom Coaching & Spiritualnom Biznisu

Da li imate savjetodavno znanje kao coach ili iscjeliteljske i duhovne talente kojima možete pomoći mnogim ljudima, ali nemate dovoljno klijenata ili osjećate da imate blokade u privlačenju vise novaca i obilja?


Da li želite da na otklonite energetske i nesvjesne blokade koje vas sprječavaju u manifestiranju novaca i obilja?


Da li želite da otkrijete koji biznis model, spiritualni/coaching niche i marketing strategija su idealan izbor za vas, na osnovu vaše osobnosti, Vedske atroloske natalne karte, Human Design profila, vaše lične definicije obilja/bogatstva i vašeg idealnog životnog stila?


Da li želite da naučite kako možete da kreirate višestruke i pasivne izvore prihoda u svom coaching/spiritualnom biznisu i kako da svjesnije i mudrije trošite i investirate novac, donosite odluke o novcu i kreirate vise obilja u svom životu?


Ako ste odgovorili na jedno od prethodnih pitanja "DA", program Akademija Obilja je za vas!

AKADEMIJA OBILJA = MINDSET ZA NOVAC + ENERGETSKO ISCJELJENJE + MAREKTING STRATEGIJA + MENTORSTVO + VIDLJIVOST + EFT + VEDSKA ASTROLOGIJA

Akademija Obilja je transformacijski, holistički grupni coaching i mentorski program od 12 mjeseci za coach-eve, spiritualne učitelje i iscjeliteljice, sa life coach-evima Danijelom Jokić Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlović, koje će vam pomoći u reprogramiranju limitirajućih uvjerenja o novcu, uvećanju vašeg kapaciteta za primanje, kreiranju vase autentične marketinške poruke i višestrukih i pasivnih izvora prihoda - kako biste magnetizirali vise obilja, klijenata i novaca u vašem životu i vašoj coaching/ savjetodavnoj/ spiritualnoj/ iscjeliteljskoj praksi, dok ce vam EFT sesije (tapkanja) i energetske sesije koje vodi Natalija Buneta pomoći u otklanjanju energetskih blokada za novac. 

U sklopu programa dobijate:

  • SVAKOG MJESECA tokom 2024. godine 1 gupni coaching poziv od 90 minuta ili online radionicu/predavanje (Masterclass) u trajanju od 90 minuta - 120 minuta(ovisno o temi), sa life coach-evima i mentorima Danijelom Jokic Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlovic, na teme mindset-a i energetike novca, kreiranja pasivnih prihoda i magnetiziranja obilja, prilika za uspjeh i idealnih klijenata


  • Online biznis/coaching mentorstvo (u trajanja od 30-60 minuta nakon svakog grupnog coaching poziva putem Zoom-a), sa life coach-evima i mentorima Danijelom Jokic Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlovic, tokom kojeg ćete imati priliku da nam postavite pitanja, dobijete feedback vezano za vasu marketing strategiju, uvećanje vaše vidljivosti online, kreiranja pasivnih prihoda (i drugih pitanja koje se tiče online biznisa i privlačenja obilja koja budete imali)


  • 12 energetskih transmisija za iscjeljenje energetskih blokada koje vas sprečavaju u magnetiziranju vise obilja, novaca i klijenata koje vodi energetska iscjeliteljica Natalija Buneta


  • Vođene EFT sesije tapkanja za novac


  • Analize planetarnih pozicija ključnih za novac/biznis u vašoj Vedskoj natalnoj karti i tipa/centara/linija u vašem Human Design profilu - kako biste spoznali koji biznis model, spiritualni/coaching/savjetodavni niche i marketing strategija su idealni za vasi mogu da vam donesu najviše uspjeha i prosperiteta.


  • Snimke svakog coaching i mentorskog poziva, kao i radionica/predavanja koje budemo održavali u 2024.


  • Biblioteka svih naših digitalnih knjiga, vodiča i resursa na teme life coaching-a, obilja i osobnog rasta i razvoja. (Trenutačno u vrijednosti preko 100 € - kako budemo dodavali sadržaje vrijednost biblioteke će se uvećavati)


  • BONUSI: Snimci radionica/ predavanja koje održanih putem Zoom-a u 2023. godini na teme magnetizma privlačenja idealnih klijenata i korištenja alata za automatizaciju za vođenje online biznisa i kreiranja marketinškog sadržaja - u vrijednosti 100 €


Napomena: Kako sa programom započinjemo u januaru 2024. godine, nakon prijave za program imat ćete pristup svim našim digitalnih resursima i snimcima radionica/predavanja koje smo već održali - ostatak sadržaja ubacivat ćemo u program kako budu tekli coaching pozivi, predavanja/radionice u 2024. godini. 


UKOLIKO NE BUDETE MOGLI PRISUSTVOVATI COACHING/MENTORSKIM POZIVIMA I RADIONICAMA/PREDAVANJIMA UŽIVO, MOĆI ĆETE POGLEDATI SNIMKE NAKNADNO.

SADRŽAJ PROGRAMA

OVAJ PROGRAM JE JEDINSTVEN, JER...

DOBIJATE I COACHING, PODRŠKU U MARKETINGU I MENTORSTVO SA DVA MENTORA. RADITE NA ISCJELJENJU BLOKADA ZA OBILJE I NOVAC NA SVJESNOM, NESVJESNOM, KAO I ENERGETSKOM NIVOU!


OVAJ PROGRAM KOMBINACIJA JE COACHING-A ZA MINDSET ZA NOVAC, BUSINESS COACHING-A, ENERGETSKOG ISCJELJENJA + HUMAN DESIGN-a I VEDSKE ASTROLOGIJE.


OVAJ PROGRAM JEDINSTVENA JE KOMBINACIJA RADA NA UVJERENJIMA O NOVCU, ENERGIJI NOVCA, KAO I NAČINIMA KREIRANJA PASIVNIH I VIŠESTRUKIH PRIHODA KOJIMA NOVAC I OBILJE MOŽE DA VAM DOĐE.


U SKLOPU PROGRAMA DAJEMO VAM I PRILIKU DA BUDETE VIDLJIVIJI (PODCAST INTERVJU/ ČLANAK OBJAVLJEN NA WWW.SRETNAZENA.COM MAGAZINU, DAVANJE GOVORA NA ONLINE EVENT-IMA KOJE ORGANIZIRAMO...)

USPJESI ŽENA U PROGRAMU 'AKADEMIJA OBILJA' DO SADA...

-Uspješno lansiranje grupnog coaching programa nakon jednog Facebook live predavanja

-Prva uplata za individualni coaching program od 500 EURA (odjednom i "s lakoćom")

-Podcast intervjui i objavljeni članci na www.sretnazena.com magazinu

-Započet proces pokretanja vlastitog obrta

-Manifestiranje posla

RIJEČI POHVALE

"Danijelini savjeti su mi pomogli da se pokrenem iz 'zamrznute' faze, kada sam toliko davala i radila, a nisam imala rezultata. Sesija s Danijelom bila mi je neprocjenjiva, jer mi je pomogla da otrkijem skriveni potencijal zarade od svog starog sadržaja koji sam bila pohranila, zaboravila i zanemarila u svom računaru. Od srca bih preporučila rad sa Danijelom!"


Dubravka Fazlic, Mindfulness Coach

Upoznajte Vaše Mentore/ Life Coach-eve

Danijela Jokić Vaislay je jedan od najpoznatijih life coach-eva na Balkanu sa 8+ godina iskustva, su-osnivačica Online Life Coaching Akademije 'Ajna', osnivačica www.sretnazena.com magazina, autorica knjige 'Ja Vrijedim ("Self Worth"), 'Priručnik-a Za Life Coaching' i 350+ članaka o osobnom rastu i razvoju na našem i engleskom jeziku, objavljenih na magazinima COSMOPOLITAN, SENSA, LJEPOTA & ZDRAVLJE, Lepa&Srećna i mnogim drugim. Danijela je provela u Delhiju, Indiji 10 godina, radi kao digitalni nomad i daje radionice i motivacijske govore internacionalno. Njen rad je dosegao više od milijun ljudi diljem svijeta.


Vanja Beukelman Pavlović je life coach za 12+ godina iskustva i osnivačica Online Life Coaching Akademije 'Ajna', kao i autorica dvije knjige o samopomoći "Život" i "Iluzija O Sebi" i 'Priručnik-a Za Life Coaching'. Više od 25 godina živi i radi u Rotterdamu, Holandiji. Vodila je motivacijski talk show "Priče za stolom" i dobila titulu Ambasadorice Sreće u Holandiji i Heroja Regije u Rotterdam-u, za njene inovativne ideje kao i pozitivan utjecaj koji je imao njen rad kao coach i voditelj, kreator i implementator motivacijskih i socijalno-kulturnih programa. Stalna je stručna saradnica i kolumnistica www.sretnazena.com magazina.


Natalija Buneta je licencirani terapeut Hrvatskog Udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED. Godine 2006. vratila se u Hrvatsku iz Italije i od tada vodi intuitivne grupne meditacije, individualne energtske terapije, kao radionice o osobnoj integraciji i osobnom razvoju. Autorica je radionice MAJSTORSTVO ŽIVOTA, tehnike DRAGON HEALING i simbola multidimenzionalne svijesti koje kanalizira i crta. Njena misija i doprinos čovječanstvu su da putem energetskih transmisija (svjetlosni jezik, svjetlosni kodovi, Sveta Geometrija), kao i intuitivnom meditacijom pomogne u procesu podizanja kolektivne razine svijesti, tako da možemo postići svijest ljubavi, suosjećanja i jedinstva.


Pogledajte snimak besplatnog predavanja ’10 Principa Magnetiziranja Obilja’, kojeg su life coach-evi Vanja Beukelman Pavlović i Danijela Jokić Vaislay održale povodom proslave 10 godina www.sretnazena.com magazina, kako biste se upozali bolje sa njihovim radom:

Pridružite Se Programu

Napomena: Budući da je riječ o online pozivima i predavanjima i digitalnom sadržaju, ne vršimo povrat novca. Sve informacije podijeljene tokom event-a kao i popratni digitalnim sadržaji podliježu autorskim pravima organizatora. Prije prijave, za sva pitanja u vezi programa mozete nam se obratiti, kako bi ste donijeli odluku da li je ovaj program prava investicija za vas. Rezultati savjeta i informacija podijeljenih u ovom programu zavise od stepena implementacije i individualnih faktora svakog kupca/klijenta, te stoga ne garantiramo rezultate. Mentori u ovom programu nisu stručni legalni ili finansijski savjetnici, ljekari, niti psihoterapeuti - za stručan finansijski, legalni, medicinski ili psihološki savjet obratite se ljekaru, psihoterapeutu, finansijskom ili pravnom savjetniku.

CIJENA PROGRAMA

€333