Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Arta aranjarii si servitului mesei

By Dinculescu Maxim

e scena sociala, receptia sub toate formele sale, este piesa cea mai jucata . Ca responsabil este obiceiul de amfitrion sau modul cum îsi îmbraca hainele fiecare invitat, important este sa-si cunoasca fiecare textul, pentru ca pe aceasta scena nu exista sufleur !
 Totul conteaza : vocea, tonul, intonatia, spiritul care se pune în replica, respectul cu care se asculta partenerul, costumul, castingul, chiar teatrul social însasi, în sfarsit totul concura la reusita piesei si asta de la ridicarea pana la caderea cortinei.
 Dar fiecare reprezentatie este unica si supusa criticilor care nu sunt niciodata caritabile.
Cunoasterea rolului tau este deci necesara dar în plus trebuie sa stii sa interpretezi cu tact si inteligenta . Nu arata eroarea sau omisiunea unui alt actor , pune accentul pe acea replica si îndulceste-o pe cealalta , cauta ritmul exact al piesei , iata ce va face din tine nu un actor ci un
excelent actor .
 Pentru ca fiecare dintre noi se gaseste la un moment dat sub focurile rampei, capitolele care urmeaza ,încearca sa va dea punct cu punct , cateva sfaturi suficiente pentru ca aceasta comedie umana la care participam cu totii , sa pastreze un aer de bon ton si sa nu devina o tragedie .
Veti intalni peste 500 de fotografii color cu modele de mese, decoruri, mese cu tema si de ocazii speciale , si veti putea vedea care sunt regulile de aur ale amfitrionului.
Lectura Placuta !!!

You will get a PDF (24MB) file

€ 4.00

4.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...