Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

De Avonturen van Super Lorelei

By Barbara Rogoski
We hebben helden nodig. Helden tonen ons de waarde van moed, goedheid en rechtvaardigheid door het voorbeeld te geven. Er zijn zeer weinig nobele en moedige helden in homoseksuele en lesbische literatuur of in de media. Er zijn geen homoseksuele of lesbische helden waar kinderen tegen kunnen opkijken en die hen leren over gelijkwaardigheid, acceptatie en rechtvaardigheid voor iedereen, ongeacht geloof, huidskleur of seksuele geaardheid.

Vandaag de dag is de wereld in verschrikkelijke conflict en er is een diepe kloof tussen homoseksuele en niet-homoseksuele gemeenschappen. Het geweld, de haat, vooroordelen en onverdraagzaamheid gericht op mensen die gewoon hun leven in vrede willen leven met gelijke rechten voor iedereen, maakt me verdrietig en bang en heeft me ertoe gezet actie te ondernemen en al doende een verschil te maken.

Het genoemde geweld, de discriminatie, het veroordelen, de onverdraagzaamheid en de protesten tegen het homohuwelijk vormen niet alleen een schending van homorechten, maar zijn een schending van de mensenrechten in het algemeen.

Ik heb het personage Lorelei gecreëerd - een lesbische superheldin van een andere planeet – als heldin en voorbeeld voor mensen van alle leeftijden. Ze werd gecreëerd in de geest van wereldberoemde superhelden als Superman, Batman en Wonder Woman. In tegenstelling tot deze iconen heeft Lorelei geen kostuum of cape, maar zij gebruikt in stilte haar superkrachten en unieke vaardigheden om haar missie te volbrengen.

You will get a PDF (5MB) file

€ 7.95

7.95

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...