Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Nätverksträff 190919 - Barnbokskreatörer

Skapar du barnböcker? Eller kanske är på gång? Då vill vi tipsa om den här kvällen, där du kan nätverka och ha det trevligt ihop med likasinnade. Man vet aldrig vad det kan leda till när du träffar folk som är lika tokiga som du själv att göra business av barnboksskapandet. Det blir glatt, kanske galet? Men definitivt trevligt och ja, det ger nya kontakter och nya vänner!

Vi kommer hålla till i ett av norra Stockholms allra mysigaste gallerier, där kreativitet redan "sitter i väggarna." Under kvällen har vi hela stället för oss själva! Dock är det begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Välkommen till Galleri Ensta och konstnärsföreningen Roslagsmålarna i Täby! Till oss kan du komma med bil (det finns stor gratisparkering) eller lämpligtvis med Roslagsbanan (gå av vid Galoppfältet och gena genom ett bostadsrättsföreningskvarter - du är snabbt framme) om du t.ex. kommer från Stockholms innerstad. Vi finns på adressen Stockholmsvägen 205.

Kvällen leds av barnboksförfattare Sofia Jarlo och temat för kvällen är samverkan mellan text och bild. Att ta med: välj ut EN av dina bilder ur EN av dina böcker, som du vill visa och som du tycker representerar ditt skapade. (Om du inte har gjort någon eller av någon anledning inte har din barnbok än - välj ut EN bild från en barnbok hemifrån, som du kan ha till din presentation av dig själv.) Ta även med en bild eller en historia som inte blev så som du hade tänkt dig. Våga bjud på dig själv!

Observera att platserna riskerar att ta slut snabbt, då vi har valt att hålla träffen liten för att var och en ska få utrymme. (21 platser)

Vi tar en symbolisk summa - en anmälningsavgift på 100 kr - för kvällen och då ingår fika. Anmälan är personlig och bindande! (Detta innebär att om du blir sjuk kommer du inte få tillbaka pengarna, eftersom vi redan har hållit en plats åt dig och inte har tid att ersätta den om du är sjuk.)

Tid: 18.00 - ca 21.00
Datum: 2019-09-19
Plats: Galleri Ensta, Stockholmsvägen 205, Täby (norra Stockholm)

Välkommen med din anmälan!

You will get a PDF (693KB) file

SEK 100.00

SEK 100.00

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart