Riksorganisationen för Ekonomiskt Misshandlade Kvinnor (REMKSweden.se)

Riksorganisationen för Ekonomiskt Misshandlade Kvinnor (REMK Sweden) samlar in pengar för kvinnor som efter en separation eller skilsmässa fortsätts att trackasseras av sina före detta partners. Ofta är det ekonomin som attackeras och därför samlar vi in pengar för att bygga ett säkerhetsnät för så många kvinnor som möjligt! 

Du som privatperson eller företag får gärna stödja vår kamp för att stödja dessa kvinnor som glömts av samhället! Vi är tacksamma för allt stöd som vi får och då vi håller organisationen online och liten så går 99% av det som doneras till utsatta kvinnor så att de kan fortsätta ta hand om sina barn. 

Vi har försökt att göra det möjligt för alla att bidra! Du kan bidra med alltifrån 1 kr till 10 000 kr eller mer. Du sätter taket och vill du göra en skräddarsydd donation så tas den tacksamt emot! Det är bara att mejla oss på remksweden@gmail.com så hjälper vi dig.

Tack för att du hjälper dina medmänniskor! Vi hoppas att du aldrig ska behöva hamna i samma situation som dessa kvinnor, men om du någon gång skulle råka göra det, så kommer vi att finnas här som stöd. REMK Sweden är ett stödjande nätverk, full med erfarenhet, information och inspiration, som stödjer ekonomiskt och med juridisk rådgivning!

Eva-Marie Coura Stegeby

Grundare av Riksorganisationen för Ekonomiskt Misshandlade Kvinnor


http://www.remksweden.se