Your Cart
Photo: Ying Yi

SPAȚIUL-TIMP & GRAVITAȚIA ANATOMIEI UMANE

Photo: artist Ying Yi


"Dragii mei,


In analiza medicala pe care o desfasor ma orientez catre campul energetic ce inconjoara corpul fizic, respectiv catre propriul tau spatiu-timp si propria ta forta gravitaționala, cumulate cu energiile si interferentele gravitationale, magnetice, electrice ale Soarelui, Lunii si planetelor.


Mai mult, orice problema de sanatate ai avea, in realitate ea este un mesaj din partea sufletului tau, a constiintei sinelui tau divin. Prin urmare, te invat si despre statutul tau de creator, de folosirea energiei din alimentatie, precum si cea a propriilor sentimente, emotii si ganduri in vederea insanatosirii tale.


Te întreb de istoricul afectiunilor, de starile tale sufletesti, de emotii, ganduri, fapte si alimentatie, intrucat acestea iti influențeaza in mod direct starea de sanatate. Nuantele acestora ti-au modulat energiile in structuri materiale auxiliare inferioare sau superioare. Structurile auxiliare inferioare caracterizate prin exces sau deficit energetic, fac referire la toxicitatea din organismul tau, la suferinta, durerea si bolile cu care te confrunti.


Interdependenta reciproca dintre organismul tau si câmpul energetic al legumelor si fructelor, potenteaza si dezvoltarea ta extrasenzoriala. Pentru mai multe detalii te rog sa citesti despre medicina holistică, beneficiile sale și ghidul Gravitația personală.


Acum, spune-mi despre boala ta, unde te doare?

Te ajut sa te insanatosesti. Scrie-mi la 0766 533 758. Te invit la cabinet sau ne vedem online.


Cu drag,

Andra Simionescu