Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Karhunpolku (E-guide, Nederlands)

Op zoek naar een wilderniservaring in de Finse natuur? De Karhunpolku kun je letterlijk vertalen als Bears path, het berenpad. De naam maakt meteen duidelijk in welk gebied je je bevindt. Dicht bij de Russische grens, in het oosten van Finland vind je de provincie Karelia, een puur wildernisgebied waar beren, wolven en elanden het territorium nog overheersen. Gedurende zeven dagen wandel je door diepe bossen, steek je moerasgebieden over en aanschouw je prachtige meren, wildernisrivieren en misschien wel sporen van wildlife. 

Met deze e-guide heb je meer dan genoeg om de 133 kilometer lange tocht zelfstandig te plannen. Zo spaar je honderden euro's uit aan een organisatie. Hoe geraak je ter plaatse? Welke voorzieningen zijn er? Of wat dien ik mee te nemen in de rugzak? Op alle vragen die je stelt bij het plannen van deze trektocht krijg je het antwoord. 

Type avontuur: Trektocht

Niveau: 2

Land: Finland

 

Tip: Voor wie nog meer avontuur wil tijdens zijn reis naar Finland: de Karhunpolku is perfect te combineren met een kanoavontuur op de Jongunjoki (wildernisrivier).

You will get a PDF (9MB) file

€ 9.95

9.95

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...