Your Cart

1. Rețete Fotografice: Peisaje fotografiate ziua

On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart

Aceste Rețete Fotografice sunt destinate pasionaților de fotografie care nu au timpul necesar sau dispoziția de a citi un Ebook Foto pentru a afla mai multe despre fotografierea unui anumit tip subiect.


Rețete Fotografice – cum le folosesc ?


Rețetele foto sunt prezentate în format pdf, pe o singură pagină, cu dimensiunile optime pentru majoritatea telefoanelor moderne.


Pot fi deci vizionate direct pe telefon, în teren, atunci când ne îndreptăm atenția spre un anumit tip de subiect fotografic.


Fiind pe o singură pagină, deci practic pe un ecran de telefon, informația a fost menținută la minimul necesar pentru a asigura succesul fotografiilor.


Cei care doresc mai multe detalii sau să înțeleagă de ce sunt recomandate anumite setări sunt invitați să descarce un Ebook foto pe tema respectivă sau una apropiată, sau, de ce nu, să participe la webinare și chiar la cursurile descrise în prima pagină a sitului.


Structura unei rețete fotografice:


  •    Titlul, care conține tipul de subiect abordat;
  •    O imagine generică pentru subiectul respectiv;
  •    Echipamentul foto necesar – foarte pe scurt;
  •    Pregătirea pentru fotografiere sau, unde este cazul, fotografierea propriu zisă;
  •    Tabel cu setările importante. Setările numerotate sunt „Cele 8 setări ale Fotografiei” prezentate în Ebook-urile și cursurile pe care le susțin și reprezintă o simplificare/condensare a elementelor esențiale de Tehnică foto cu care putem obține imagini bune în imansa majoritate a situațiilor.

You will get a PDF (1MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.