Your Cart

Pregătește-te pentru simulare și bacalaureat cu pachetul complet, aflat la reducere!


Mereu alături de elevi- Pachetul digital pentru Bacalaureat! Soluția care te scapă de griji!

Acest curs este pentru tine dacă:


-esti clasa a 12-a și vrei să înțelegi logic materia.

-resusții Bacalaureatul după o perioadă îndelungată de timp și ai nevoie de materia predată de la 0.

-vrei să economisești bani ( cursul se achită o singură dată, costă cât două ședinte de meditații și ai acces la absolut tot ce ai nevoie pentru o notă maximă)


-ai nevoie de eseuri actuale structurate care să fie de punctaj maxim


-ai nevoie de metode de a învăța, scheme, șabloane, explicații în mai multe moduri

-vrei să înveți în ritmul tău, să ai acces oricând la material și pentru totdeauna

-vrei să asculți operele în timp ce desfășori alte activități.

-vrei să fii sigur că materialele sunt de calitate

-vrei materiale create de persoane cu studii și experiență în sistemul de învățământ.


Am creat acest material pentru a aduce limba și literatura română la o formă mai accesibilă. Acest material a luat ființă treptat. În fiecare an am lucrat la îmbunățirea lui. De-a lungul timpului a fost utilizat de mii de elevi, care au găsit în el clarificare. Am încercat să simplific materia, dar în același timp să respect în totalitate baremul. Acest material este rodul a 7 ani de muncă cu elevii. Acest material este un auxiliar realizat în scopul de a ajuta elevii să promoveze bacalaureatul, fără a lua meditații. În forma actuală consider fără modestie că nu mai există un asemenea produs pe internet.

Crede în tine!
Platforma pentru Bacalaureat, gândită din suflet pentru elevii care se confruntă cu stresul bacului la română.

Toată materia pentru bacul la română structurată, într-un singur loc!


Faptul că ai ajuns pe această pagină, demonstrează interesul tău pentru reușită! Abordează mentalitatea învingătorului și investește în tine! Sunt alături de tine, împreună vom reuși! Succesul reprezintă în primul rând a te ajuta pe tine. Vom călători împreună pe teritoriul cunoașterii și îți voi fi călăuză în aceste zone considerate de mulți tenebroase. Vom reuși, sunt sigur! Cel mai important aspect este să începem călătoria!


Conținut nou în pachetul full:


Rezolvare simulare Brăila 2024

Rezolvare simulare Alba 2024

Rezolvare simulare Ilfov 2024

Rezolvare subiect oficial 2024

Sfaturi pregătire BacalaureatVideoclip: Secretele subiectului 3

(cum se realizează un eseu de punctaj maxim)


Videoclip: 10 idei esențiale fiecare operă(o sinteză extraordinară)

Videoclip: curentele literare explicate pe intelesul tuturor


Videoclip: Cum se realizează un eseu despre genul liric


Videoclip: Cum se realizează un eseu despre genul epicVideoclip: super cursul pentru membri din vară despre romanul interbelicPachetul complet conține:

  ✔️Clipuri video explicative: Fiecare operă literară inclusă în programa de Bacalaureat este prezentată în mod detaliat. Videoclipurile au o durată între 20 și 50 de minute în funcție de complexitatea operei. Aceste videoclipuri sunt concepute pentru a oferi o înțelegere profundă a textelor literare și pentru a clarifica aspectele esențiale conform baremului actual. Totodată sunt tratate și primele două subiecte, oferind detalii despre modul de rezolvare .


✔️Rezolvări și sabloane subiectul 2: În această secțiune am prezentat atât video cât și în scris toate posibilitățiele subiectului 2. Am explicat în detaliu fiecare concept și am integrat rezolvări concrete de cerințe extrase din teste oficiale. Bonus e-book subiectul 2 în format PDF.

✔️Toate eseurile pentru bac în format PDF: Această secțiune presupune regăsirea celor trei tipuri de cerințe, particularitățile operei, particularitatile personajului, relația dintre personaje. Acestea au fost scrise cu baremul în față pentru a nu omite absolut nimic.✔️Modele de teste rezolvate: Pentru a concretiza toată partea teoretică am integrat cele mai noi simulări județene: simulare Brăila 2024, Alba 2024, Ilfov 2024, Botoșani 2024, Model oficial 2024 etc

✔️Teste Quiz: Pentru a antrena cunoștințele într-un mod interactiv și captivant, platforma noastră oferă teste quiz care testează competențele și ajută elevii să-și consolideze în mod activ învățarea. Sunt incluse teste care acoperă toată materia pentru bac,

✔️Repere teoretice curente literare

✔️Texte argumentative-Această sectiune prezintă teoria textului argumentativ + în jur de 10 rezolvări concrete menite să ofere o direcție clară de abordare elevului

✔️10 idei esențiale fiecare operă-această secțiune sintetizează toate operele literare

✔️explicații subiectul 1

✔️Bonus- Un pdf cu teste de antrenament propuse de către noi!


Partea bună este că achiți o singură dată și ai acces la conținut nou adăugat permanent! Unic în România!

Acest pachet digital este soluția la căutările tale!Eseurile pentru Bacalaureat 2024- Toată materia în format pdf
On Sale
€15.00
€15.00
Added to cart
You will get a PDF (2MB) file

Ghidul Premium Bacalaureat eromana.ro

On Sale
Sale ends in 20 hours
€999.99 (30% off)
Added to cart
Preview

Cel mai bun curs din țară! Toată materia într-un singur loc!

Videclip prezentare
Învață de la 0, un pachet digital util indiferent de nivel.
Toată materia pentru Bacalaureat Real-Uman


📚 Conținut bogat și actualizat: Operele sunt prezentate în conformitate cu schimbarea structurii din anul 2018!

🎓


Cursul este disponibil online, astfel că îl poți urma în ritmul tău și de oriunde te-ai afla, oferindu-ți libertatea de a învăța în funcție de programul tău, plătești o dată, ai acces permanent!

💡Cursul nostru se concentrează pe ceea ce este esențial.Iată ce spun cursanții noștri!Acest pachet digital conține:


 • Eseuri


 •  Toate eseurile format pdf (particularitățile operei/personajului/relația dintre personaje)

Iată cum am abordat un eseu:


Moara cu noroc- Particularități de construcție Context, date despre autor

Ioan Slavici este unul dintre cei mai profilici scriitori din literatura română. Acesta face parte din pleiada celor 4 mari clasici alături de Mihai Eminescu, Ion Creangă și Ion Luca Caragiale. Importanța sa în

dezvoltarea literaturii române este complexă, acesta fiind printre primii scriitori realiști. Totoodată acesta se impune în conștiința literaturii române prin nuvela psihologică Moara cu noroc.

precizarea perioadei, a curentului cultural/literar sau a orientării tematice , trăsături


Realismul este un curent literar, care se manifestă în Franța ca o reacție împotriva Romantismului. Printre părinții acestei miscări se remarcă, Honoré de Balzac, Stendhal. În România această direcție literară își are incipiența prin intermediul Vasile Alecsandri, Costache Negruzii. Printre cele mai relevante trăsături se remarcă, evenimentele sunt plauzibile, conflictele sunt de natură socială, sunt prezentate personaje care ilustrează o anumită tipologie umană precum, avarul, parvenitul, perspectiva narativă este preponderent obiectivă.evidențierea celor două trăsături, prin valorificarea nuvelei –


O trăsătură a realismului, care se reflectă în nuvela Moara cu noroc este reprezentată de verosimilitate. Autorul creionează o monografie a satului din zona de pustă arădeană de la sfârșitul secololului xix. Sunt expuse în mod veridic mentalitățile epocii, tradițiile zonei.

O altă trăsătură realistă observată în nuvelă este conturată de construirea unor tipologii umane. Protagonistul devine avar, iar acest fapt îl angrenează într-un conflict principal de natură interioară. Totodată este expusă și tipologia bâtrânei înțelepte a cărei mentalitate întră în dezacord cu mentalitatea protagonistului.Nuvela Moara cu noroc se situează în incipiența scrierilor de factură psihologică. Aceasta apare în anul 1881 în volumul intitulat Novele din popor. Aceasta pune accent pe involuția personajului central, acesta transformându-se sufletește. Nuvela prezintă un adevărat dosar de conștiință al protagonistului, în raport cu dorința de a obține evoluția socială.
precizarea temei – 2 puncte;


Din punct de vedere tematic, nuvela prezintă efectele nocive ale dorinței de îmbogățire.


câte 2 puncte pentru comentarea oricăror două episoade/secvențe relevante pentru tema nuvelei (comentarea adecvată – 2 puncte/simpla numire a unor episoade/secvențe sau tendința de rezumare – 1 punct) – 2 x 2 puncte = 4 puncte


O secvență reprezentativă pentru tema nuvelei o reprezintă momentul în care Ghiță încearcă prin orice mijloacele să se apropie de Lică Sămădăul. Protagonistul este conștient că influența șefului porcarilor în poate aduce o serie de beneficii financiare. Ghiță îl ajută pe Lică cu schimbatul banilor obținuți prin metode necurate, astfel devenind complice. Protagonistul începe să renunțe la cinstea care l-a consacrat în detrimentul obținerii banilor într-un mod rapid.


O altă secvență este reprezentată de finalul nuvelei. Ghiță ajunge la ultimul stadiu al degradării. Conștientizând că toate s-au întamplat din vina lui și că nu mai există cale de reabilitatare, alege să devină ucigaș. Acesta își ucide soția, iar apoi este și el omorât de către Răuț la ordinele lui Lică Sămădăul.


câte 3 puncte pentru analiza oricăror două elemente de structură, de compoziție şi/sau de limbaj, semnificative pentru nuvela studiată

Un element reprezentativ de structură este reprezentat de titlu. Acesta este o poartă de intrare în lumea conținutului. Titlul oferă un indice spațial. Totodată, poate fi privit în cheie ironică, moara neaducându-i noroc protagonistului. Din punct de vedere metaforic, moara simbolizează măcinarea și transformarea personajului central.

Un alt element de structură este constituit din relația incipit final. Nuvela debutează prin cuvintele pline de înțelepciune ale soacrei lui Ghiță. Aceasta stabilește o teză morală, care se concentrează asupra unei vieții trăite în pace departe de tentațiile financiare. Faptul că Ghiță este adeptul unei alte gândiri neconforme cu anumite principii, vor provoca anumite efecte nefaste asupra sa. Finalul o prezintă tot pe bătrână, care invoca destinul, ce nu poate fi ocolit.În esență, scrierea Moara cu noroc este o nuvelă care prezintă efectele dorinței de a obține bani cu orice preț. Odată ce sunt încălcate anumite principii morale, omul va suferi consecințele destinului.
Cursuri Video :


 •   Mihai Eminescu- Luceafărul și Floare albastră
 •  Povestea lui Harap Alb-Curs
 •  Moara cu noroc- Ioan Slavici- Curs
 •  Ion Luca Caragiale- O scrisoare pierdută
 •  George Bacovia- Plumb, Lacustră
 •  Lucian Blaga- Eu nu strivesc corola de mununi a lumii
 •  Testament, Flori de mucigai-Tudor Arghezi
 •  Ion Barbu-Riga Crypto si Lapona Enigel, Joc secund
 •  Ion Pillat-Aci, sosi pe vremuri
 •  Romanul modern- Ion-Liviu Rebreanu FREE PREVIEW
 •  Enigma Otiliei- George Călinescu
 •  Baltagul-Mihail Sadoveanu
 •  Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război
 •  Moromeții- Marin Preda
 •  Iona-Marin Sorescu
 •  Nichita Stănescu- Leoaică tânără, iubirea, Către Galateea FREE PREVIEW
 •  Testul 1 de antrenament FREE PREVIEW
 •  Structura examenului
 •  Subiectul 2
 •  Testul 12 antrenament
 •  Testul 17 de antrenament
 •  Structura eseului-Particularitățile operei
 •  Structura eseului-Particularitățile personajului


 • Texte argumentative-Modele • 10 idei esentiale opere (video) • Subiectul 2


 •  Indicațiile scenice FREE PREVIEW
 •  Relatia dintre ideea poetică și mijloacele artistice-
 •  Perspectiva narativă
 •  Relatia dintre ideea poetică și mijloacele artistice-Liniște-Lucian Blaga


 • rezolvari concrete
 • Privire per ansamblu- Toate cele 3 subiecte • Acces grup facebook • Curente Literare • Teste online


 •  Test recapitulativ online- 50 de întrebări ( toată materia)
 •  Baltagul- Test online
 •  Test recapitulativ (14 întrebări)
 •  Test online- Modernismul- Romanele
 •  Riga Crypto și Lapona Enigel- Test online
 •  Eu nu strivesc corola de minuni a lumii- Test online
 •  Povestea lui Harap Alb-Test online
 •  Recapitulare- 22 de întrebări
 •  Ion-Test online
 •  Ion- Caracterizare personaj- Test online
 •  Moara cu noroc- caracterizare
 •  Curente literare-Test
 •  O scrisoare pierdută- Test
 •  Enigma Otiliei- Test
 •  Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război- test
 •  Luceafărul-Test online
 •  Plumb- Test online
 •  Romanele interbelice-Test
 •  Testament-test online
 •  Test-poezii
Iata cuprinsul ghidului în format pdf.Am creat acest material pentru a aduce limba și literatura română la o formă mai accesibilă. Acest material a luat ființă treptat. În fiecare an am lucrat la îmbunățirea lui. De-a lungul timpului a fost utilizat de mii de elevi, care au găsit în el clarificare. Am încercat să simplific materia, dar în același timp să respect în totalitate baremul. Acest material este rodul a 8 ani de muncă cu elevii. Acest material este un auxiliar scris în scopul de a ajuta elevii să promoveze bacalaureatul, fără a lua meditații, în forma actuală consider fără modestie că nu mai există un asemenea produs pe internet.

Exemple de eseuri:


Teste de antrenament Bac-rezolvare live-prima sedintă gratuită
On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart


Cine achizitionează această sedintă gratuită, beneficează de 25% reducere la pachetul premium pentru Bacalaureat.

Sedintele vor incepe în curand! Vei fi notificat pe e-mail.

Nu stii realiza cu exactitate un text argumentativ? Nu intelegi pasii pentru a rezolva perspectiva narativa, , relatia dintre ideea poetică și mijloacele artistice, indicatiile scenice? Vrei sa afli cum se rezolvă subiectul 3? vă aștept la cursul live. Aici ne vom antrena și vom ajunge la forma cea mai bună, astfel încât să obținem nota dorită! Antrenamentul este calea spre reușită. Te aștept să reușim împreună! Îți voi explica tot ce ai nevoie pentru a obține nota dorită! Voi fi alături de tine și te voi călăuzi pentru a ajunge la reușită! Împreună, reușim!


Pentru a participa la prima sedinta gratuita, apasa pe butonul de download si introdu adresa ta de e-mail.

Antrenamentul este calea spre reușită. E bine să fii pregătit din timp pentru confruntarea cu examenul de Bacalaureat pentru a ieși victorios. Majoritatea se axează asupra celui de al treilea subiect, ignorând primele două. În cadrul sedintelor vom discuta detaliat despre primele două subiecte, fără a ignora subiectul 3. Vom recapitula si operele pentru subiectul 3, iar dacă nu poti fi prezent cursurile vor fi înregistrate.

Cine achizitionează această sedintă gratuită, beneficează de 50% reducere la pachetul premium pentru Bacalaureat.

În aceste sedinte, care se vor desfășura la o data anuntată pe e-mail, vom rezolva împreună teste de antrenament oficiale pentru examenul de Bacalaureat.

Prima sedință este gratuită, pentru a vedea dacă rezonăm, nefiind condiționat sub nicio formă a achita ceva. Nu esti constrans sub nici o formă a participa la următoarele întâlniri. Pentru a participa la cursurile umătoare, veți primi un e-mail care va conține link-ul spre achitarea următoarei luni. Plata se face pe o singură lună, accesul la următoarea lună fiind optional și va necesita o nouă achitare. Având în vedere că prima sedință este gratuită, nu se vor restitui banii în cazul unei achiziții pe o lună. În caz de neparticipare din motive subiective, prin intermediul unui e-mail în care să mă informezi, vei beneficia de accesul la următoarea sedintă. Pretul pentru sedintele plătite este de 20 de euro și înclude accesul la 4 sedinte.


Sedintele se desfășoară pe google meet, în principiu, vineri la ora 17.

După ce achiți suma de 0 lei, vei primi un e-mail cu link-ul de acces, asta inainte de sedință


You will get a PDF (57KB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.

FAQs

Descoperă și

Ghidul pentru evaluare natională