Your Cart

Ghidul Investitorului Incepator - eBook + Video

On Sale
€99.99
€83.99
Added to cart

GHIDUL INVESTITORULUI INCEPATOR – VERSIUNEA EBOOK


Bun venit in lumea investitiilor!

Acest ghid este util pentru cei aflati la inceput de drum care vor sa paseasca cu incredere in lumea complexa a pietelor financiare. Vom simplifica informatia vasta disponibila pentru ca investitiile sa fie pe intelesul tuturor. Pentru un investitor de retail, secretul consta in simplitate.

Cu toate acestea, desi informatiile sunt prezentare intr-o maniera clara si cuprinzatoare, este nevoie de un IQ ridicat pentru a putea asimila continutul educational prezentat. Suntem convinsi ca inclusiv cei care au deja un bagaj de cunostinte de baza in investitii vor gasi acest produs educational ca fiind extrem de util si vor descoperi cel putin o informatie pe care nu o cunosteau si care le va permite sa-si optimizeze portofoliul investitional.

GHIDUL INVESTITORULUI INCEPATOR – VERSIUNEA VIDEO


Versiunea video a ghidului pentru investitorii incepatori cuprinde aproximativ 7h de inregistrari in care detaliem conceptele mentionate in eBook si, mai mult decat atat, oferim exemplificari practice pentru a face investitiile financiare pe intelesul tuturor.

In prima parte a versiunii video se prezinta atat capcanele si riscurile investitiilor financiare, dar si solutiile pentru cresterea gradului de economisire si a averii nete pe termen lung prin intermediul dobanzii compuse, care a fost denumita de catre Albert Einstein a 8-a minune a lumii.

In cea de-a doua parte discutam despre principalele riscuri cu care ne confruntam, precum si principalele clase de active in care putem investi eficient, oferind solutii de optimizare a randamentelor investitiilor noastre, pentru a accelera parcursul spre independenta financiara.

Discutam practic despre brokerii de pe piata locala si rolul comisioanelor in investitii, exemplificand inclusiv cum putem cumpara instrumentele financiare descrise in cadrul modelului de portofoliu investitional, atat pentru perioada acumularii, cat si a retragerii.

In cele din urma, oferim sfaturi practice despre impozitarea castigurilor din investitii si rebalansarea portofoliului prin intermediul eficientizarii fiscale, precum si recomandari de resurse educationale de calitate, cum ar fi carti, bloguri, canale de youtube sau podcasturi de finante personale si investitii.
You will get the following files:
  • PDF (2MB)
  • WEBM (4GB)
  • WEBM (4GB)
  • WEBM (359MB)
No products found