Your Cart

Nabanok og de 7 prøver (version til flere børn)

On Sale
DKK59.00
DKK59.00
Added to cart
Vil du skabe julehygge i december for dit barn? Jeg har gjort det nemt for jer og igen skrevet en sød historie om Nissen Nabanok. Brevene her er en fortsættelse i serien af nissebreve fra Nissen Nabanok. Det er disse breve, du skal bruge, hvis du sidste år brugte "Nissen Nabanok og det forunderlige atlas".

Nabanok bor på Nordpolen og skriver breve til dit barn. Hans nevø, nissen Bobo, flytter ind hos jer. Samtidig er der drama på Nordpolen, da Nabanok bliver indkaldt til nisseprøve. Hvis han ikke består, mister han sin ret til nissemagi. Nabanok rejser med sin nisseven Kamma til den ekstremt julede by, Pebernøddebo med gadelygter af slikstokke og huse af peberkager. Her skal han igennem 7 prøver, som viser sig bl.a. at være flyvende Lucialys og opremsning af hele Julemandsrækken. Og Nabanok kommer på dybt vand, da han opdager bagsiden af den ellers så hyggelige Pebernøddebo.

Historien er delt ind i 24 nissebreve, der hver fylder en side, så du blot skal printe 24 sider ud.

DETTE ER DE NISSEBREVE, DU SKAL KØBE, HVIS DU FØR HAR BRUGT NISSEBREVE FRA NABANOK.
Hvis du ikke før har købt mine nissebreve, kan du starte med at købe de første her

Når du køber brevene her, får du tilsendt en e-mail med vedhæftet pdf med nissebrevene + et worddokument, hvis du vil rette i teksten, inden du printer ud.

Sådan bruger du nissebrevene
Der er 24 breve. Fra den 1.-24. december.
Når du køber brevene får du to dokumenter - en pdf + et worddokument, du selv kan rette i (fx hvis du vil skrive barnets navn i på computeren.
Print brevene ud (pdf eller worddokument)
Skriv barnets navn efter “Kære” på hvert brev.
Læg brevene i hver sin konvolut og skriv dato på. “1. december” osv. Du kan også skrive jeres adresse på eller bare barnets navn.
Læg et brev til barnet hver dag op til jul, så det ligner, at nissen har lagt brevet.
Når du har købt pdf'en med nissebreve er videredistribution ikke tilladt. Det er altså ikke tilladt at dele nissebrevene med andre. Det er kun dig selv, der må printe dem ud og bruge dem.
You will get the following files:
  • PDF (292KB)
  • DOCX (234KB)