Your Cart

1 - Cum fotografiez un Airshow - varianta extinsă

On Sale
€9.90
€9.90
Added to cart
Aceasta este varianta extinsă a Ebook-ului „Cum fotografiez un Airshow”.

Există și varianta scurtă care este gratuită, deci o puteți descărca pentru a vă face o idee despre conținut. O găsiți în lista de Ebook-uri dând un Click pe numele meu în stânga sus a paginii.

Acest E-book este adresat pasionaților de fotografie care nu au mai fotografiat un airshow și cred că este nevoie de echipament fotografic ultra-performant.

Materialul cuprinde o trecere în revistă a aparaturii utilizate în mod curent și a tehnicii fotografice care ne poate ajuta să obținem fotografii mai bune direct din aparat.

Cuprinsul este navigabil, un Click ne va trimite în pagina respectivă. Din orice pagină ne putem întoarce cu un Click pe cuvântul „Cuprins” aflat la baza paginii. Toate cuvintele subliniate sunt linkuri.

Dacă dați un Click pe numele meu în stânga sus a paginii veți găsi toate Ebook-urile publicate până acum.
Unele sunt dedicate fotografierii cu diferite aparate DSLR sau mirrorless iar celelalte fotografierii diferitelor tipuri de subiecte.

Ebook-urile cu coperți negre sunt gratuite, celelalte fiind versiunile extinse dedicate pasionaților mai pretențioși care doresc mai multe informații despre subiect.

Descărcați întâi varianta gratuită pentru a fi siguri că materialul corespunde așteptărilor voastre.
You will get a PDF (39MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.