Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Knjiga Atomski Marketing (PDF izdanje) - Marijan Palić

Kupi najprodavaniju knjigu o marketingu u 2019. godini u Hrvatskoj! Po prvi puta, dostupna je u online izdanju i izvan Hrvatske. Knjiga se može čitati u PDF-u.

--
Marketing digitalnog doba, to je onaj marketing koji donosi rezultate. Kako doći do tih rezultata? U knjizi sam pisao o primjerima iz Hrvatske, ali i svijeta. Pisao sam o primjerima koje i vi možete primijeniti već danas, uz minimalne budžete, baš kao što sam i ja to radio.

Upravo to je ljepota marketinga digitalnog doba, sve se može pratiti, mjeriti i mijenjati. Svi imaju jednake mogućnosti razvoja i prezentacije, interakcije i komunikacije.

--
Ova knjiga je pravi izbor za vas ako tek krećete, želite pokrenuti svoj blog ili tražite posao. Ovo je knjiga i za one koji su već stručnjaci u svom području, jer će, vjerujem, naći mnoge primjere koji će ih inspirirati i motivirati za dalje. Ovo je knjiga i za sve one koji ne shvaćaju što je točno marketing i kako funkcionira u današnjem svijetu.

--

"Palić se drži onoga u čemu je majstor - prakse! Na vlastitim iskustvima i kvalitetnim primjerima iz zemlje i svijeta daje vjerni prikaz onoga što marketing danas jest!" - Mate Mijić

"U 15 godina koliko se bavim marketingom, nisam naišao na knjigu ovog tipa, sigurno ne od domaćeg autora..." - Vice Božić

"Must read!" - Ilija Brajković 

--

Više informacija o knjizi pronađite na www.atomskimarketing.com

--

O autoru
Marijan Palić

Direktor sam marketinga u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u Srednjoj Europi, AGENCY04. Obožavam sportski i digitalni marketing tj. marketing digitalnog doba. Rođen sam u Osijeku, gdje sam u sportskom marketingu ostvario prve zapažene rezultate. Po dolasku u Zagreb osnivam s kolegama Overtime Sports Marketing, tvrtku fokusiranu prema sportskom marketingu gdje sam radio za klijente kao što su KK Cedevita, Futsal Dinamo, Hrvatski judo savez, Grand prix Osijek Žito Challenge Cup, RTL...

Četiri godine vodio sam marketing u COTRUGLI Business School, vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi. Predajem i digitalni marketing na učilištu Experta. Moju cijelu marketinšku priču možete pročitati OVDJE.

Pogledajte i što o knjizi kažu na Youtube kanalu Atomski marketing.

You will get a PDF (3MB) file

€ 9.99

9.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart