Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Hoe plan je zelfstandig een expeditie op Spitsbergen? - Eguide

 

Spitsbergen is een van die bestemmingen die iedere avonturier hoog op zijn lijstje heeft staan. De eilandengroep in het noordpoolgebied is dan ook een van de wildste gebieden van onze planeet. Niet alleen is ruim 60% van de oppervlakte bedekt met gletsjers, maar het is ook de natuurlijke habitat van 's werelds gevaarlijkste roofdier: de ijsbeer. 

Spitsbergen heeft een reputatie erg duur te zijn, niet in het minst door de dure daguitstappen die de gewone toerist genoodzaakt is te boeken om iets van het gebied te verkennen. Echte avonturiers willen echter meer dan een voorgekauwd programma en op zelfstandige basis de wildernis van Spitsbergen intrekken. 

In deze gids krijg je alle informatie voorgeschoteld om je eigen expeditie op Spitsbergen te plannen. Klaar voor het ultieme avontuur? 

 

Let wel: Zelfstandig in Spitsbergen op expeditie gaan is een erg gevaarlijke onderneming en mag enkel overwogen worden door personen met veel ervaring. Dagboek van een Avonturier neemt geen verantwoordelijkheid ten opzichte van reizigers die in het wild vertoeven na het lezen van deze gids. Bij twijfel wordt het aangeraden om alsnog een gids in te huren.

 

You will get a PDF (10MB) file

€ 9.95

9.95

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...