Refer a friend and get % off! They'll get % off too.

Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală

DESPRE CARTE

Bine ai venit în lumea magică a razelor vindecătoare! După aproape 11 ani de la revelația razelor magice, ani de practică, meditație și studiu, am reușit să dezvolt tehnica de vindecare energetică și protocolul de autovindecare (27 de poziții de tratament bioenergetic), pentru ca oricine va citi această carte, să poată accesa cu ușurință razele energetice vindecătoare, să-și poată îmbunătăți starea de sănătate și evident, să-i poată ajuta și pe cei dragi să o facă. Oricărui cititor al cărții îi va fi foarte ușor să-și elibereze singur, propriul vindecător care zace latent în adâncurile ființei sale. Fără ritual de inițiere sau acordaje realizate de către alți maeștri. Vei fi doar tu cu puterea ta interioară, cu vindecătorul interior pe care tocmai ce l-ai eliberat!

Îți vei mulțumi că ai avut inspirația să citești această carte, îți vor mulțumi cei dragi. Generațiile care vin după noi îți vor mulțumi pentru faptul că te-ai adăugat la efortul zilelor noastre de a-i scuti pe ei de suferințe pe care noi le-am experimentat. Nu în ultimul rând, îți mulțumesc eu, pentru că ai curajul de a repune în mișcare acest dar care a fost, este și va fi întotdeauna prezent împreună cu noi și pentru noi: darul razelor magice vindecătoare!

Raza vindecătoare. Cea mai nouă și mai profundă tehnică terapeutică alternativă de transformare personală, autotratament și vindecare cu energie universală! Fără ritual de inițiere, fără simboluri! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție! Am convingerea că această carte va contribui la reușita revoluției actuale în domeniul medicinei energetice alternative. Mulți cititori ai cărții s-au vindecat doar citind această carte!

Întrebările precum “cine sunt?”, “de unde vin?” și “încotro merg?” vor fi practic inexistente, iar conștiința individuală, impulsionată de mintea intuitivă, trecută prin simțirea inimii și fixată echilibrat în plexul solar, va cânta din nou o mantră perfectă ce se va auzi limpede în întreg Universul: “Eu sunt!”

Mulți oameni au reușit să se vindece doar citind această carte!

DESPRE AUTOR       

Horațiu-Flaviu Baciu s-a născut în luna iunie 1970. Este licențiat în sociologie, cu specializare în socio-psiho-pedagogie, este maestru fondator al tehnicii de vindecare holistică „Raza vindecătoare”. Este terapeut cu o vastă experiență practică. Este maestru-profesor de Reiki tradițional japonez, practician de terapie craniosacrală, specialist acreditat ANC in activităti de Coaching și maestru în tehnici de programare neurolingvistică (NLP).

You will get a PDF (24MB) file

€ 4.99

4.99

Buy Now

Discount has been applied.

Added to cart
or
Add to Cart
Adding ...