Your Cart

Brochure: Portugal praktisch van A tot Z

On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart
Verhuizen naar een nieuw land is op zich voor de meeste van ons al een grote uitdaging! Niet alleen is het een emotioneel gebeuren waar soms een lang rijpingsproces aan voorafging, ook moet je je aanpassen aan een nieuwe cultuur ook al dacht je het land te kennen door je vakanties, een andere taal, andere eet- en leefgewoonten …Je moet soms een volledig nieuwe kennis- en familiekring opbouwen.

Maar wat soms nog het meest vervelende is, is de administratieve mallemolen waar je in belandt. Het is dan ook een verademing dat je dit in zijn geheel kan uitbesteden aan een professionele partij waar je 100% op kunt vertrouwen.

Ons team De Hoon & Partners dat wordt geleid door Dirk Cluckers, die al meer dan 10 jaar in Portugal woont, kent de kneepjes van het vak. Op een heldere transparante manier leiden wij je met vaste hand door de doolhof van administratieve verplichtingen en fiscale en juridische valkuilen. We ‘ontzorgen’ jou zodat je je volledig kunt focussen op je leven in je nieuwe land. Dit is op zich al een flinke uitdaging! Wat kunnen wij voor je doen? Hierna onze diensten in detail.
You will get a PDF (3MB) file
No products found