Your Cart

Povratak Bogu

On Sale
$9.99
Pay what you want: (minimum $9.99)
$
Added to cart
Preview
Knjiga na srpskom jeziku. Ova knjiga je nastala kao proizvod četvorogodišnjeg pisanja tekstova na osnovu spoznaja, vizija i viđenja autora, putem sopstvenih iskustava i duhovnih aktivnosti. Ipak, moramo napomenuti da se ova knjiga ne bavi samo Bogom i duhovnošću već i ljubavnim i seksualnim odnosima čoveka. Svaki čovek, a zatim i svaki čitaoc, koji pročita ovu knjigu, moći će da je praktično primeni i proveri kroz život.
Ko sam ja, i šta je svet? Odakle dolazim? Kuda idem? Postoji li Bog? Ako postoji, gde se nalazi? Kakav je? Kako izgleda? Da li je Bog savršen, i da li me savršeno voli? Da li je istina da ne smem imati partnera, dobar seks, novce i lepo jesti i spavati, ako želim dostići sreću i Boga? Ako volim da živim, da li to znači da sam grešan, i da me Bog ne voli? Ima li smisla osuđivati ljude, sebe, Boga? Ima li smisla voleti sebe, ljude, Boga? Kakav je moj put, i koji je moj cilj? Ako sam nesrećan, kako da se izlečim? Ako sam nezadovoljan, koliko je to dobro? Koje je pravo znanje, i kako se ono spoznaje?
Postoji još mnogo ovakvih i sličnih pitanja.
Ova knjiga se bavi njima. Ova knjiga ne daje samo odgovore na postavljena pitanja. Ona daje smernice čitaocu, da sam, izučavajući ovu knjigu, svesno doživi istinu iznesenu na ovim stranicama.
You will get the following files:
  • EPUB (307KB)
  • MOBI (644KB)
  • PDF (494KB)

Bez ulepšavanja(kritika neljudskosti)

$6.88+

Igre moći

$9.00+

Lažna slika besmisla

$6.99+

Seksualnost i zavodjenje

$6.99+

Razotkrivanje nasilja

$7.00+

Iz kog si filma?

$6.99+