Your Cart

2 - Cum Fotografiez Artificii - varianta scurtă

On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart
Aceasta este varianta scurtă a Ebook-ului „Cum Fotografiez Artificii” care conține elementele esențiale pentru fotografierea de pe trepied dar am adăugat și punctele principale la fotografierea din mână.

Majoritatea tutorialelor pentru fotografierea artificiilor tratează în general doar fotografierea acestora folosind un trepied.

În varianta extinsă a acestui Ebook discutăm fotografierea artificiilor atât de pe trepied cât și din mână, cu toate că fotografierea de pe trepied este mai sigură și ne poate oferi rezultate de o calitate mai bună.

Dar este păcat să ne abținem de la fotografierea artificiilor pentru un motiv atât de banal ca lipsa trepiedului.

În acest Ebook nu discutăm nici fotografierea cu telefonul și nici prelucrarea imaginilor după fotografiere.

Cuprinsul Ebook-ului „Cum Fotografiez Artificii” este navigabil și se poate reveni oricând la el folosind linkul din colțul din stânga jos al fiecărei pagini.

Dacă dați un Click pe numele meu în stânga sus a paginii veți găsi toate Ebook-urile publicate până acum.
Unele sunt dedicate fotografierii cu diferite aparate DSLR sau mirrorless iar celelalte fotografierii diferitelor tipuri de subiecte.

Ebook-urile cu coperți negre sunt gratuite, celelalte fiind versiunile extinse dedicate pasionaților mai pretențioși care doresc mai multe informații despre subiect.

Descărcați întâi varianta gratuită pentru a fi siguri că materialul corespunde așteptărilor voastre.
You will get a PDF (13MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.