Your Cart

Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssi

Tarjoaa sinulle avaimet kaksoisliekkimatkaan!

Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssi

Tämä kurssi on erityisesti suunnattu niille kanssakulkijoille, jotka tuntevat olevansa kaksoisliekkipolulla ja ovat kokeneet niin kutsutun liekkieron sielun mustine öineen. Sielun musta yö on henkinen herätys, jonka tehtävänä on hajottaa ego, niin että sielun valo pääsee loistamaan kirkkaammin esille. Sielun mustan yön voi laukaista haastellinen elämäntilanne, ero tai jonkinlainen suuri menetys. Liekkipolulla sielun musta yö kutsuu meitä takaisin ylösnousemuksen polulle. Koska liekkisi on sielun tasolla sinä itse, on tämän matkan tarkoituksena palata takaisin itseen ja sieluyhteyteen missä todellista eroa ei ole koskaan tapahtunutkaan. Löytämällä itsesi et ole enää riippuvainen siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu ollaksesi onnellinen. Paradoksi on, että vasta silloin voit vetää puoleesi todellisen liekkisi myös fyysisen ihmisen muodossa. Ongelmana on, että suurin osa ihmisistä on samaistunut egomieleen ja sen jatkuvaan haluamiseen. Egomieli haluaa uskotella pysyäkseen kontrollissa, että onni on jossakin tulevaisuuden odotuksissa. Tulevan odottaminen taas on nykyhetken vastustamista. Et voi olla onnellinen missään muualla kuin tässä läsnäolevassa hetkessä. Kaksoisliekkien kohtaaminen tässä ajassa on tullut hyvin tavalliseksi ilmiöksi, sillä liekkisi on sekä kaikkein paras herättäjä, että kaikkein paras opettaja. Kun kaksoisliekki ei vastaakaan romanttisiin kuvitelmiin ja odotuksiimme elämää suuremmasta, ikuisesta ja kestävästä rakkaudesta ja häviää elämästä yhtä nopeasti kun oli tullutkin, saatamme jäädä kiinni vuosikausiksi liekkipakkomielteeseen ja epätoivoiseen vastausten etsimiseen. Tämä kaikki sen vuoksi, että emme tiedä mitä meille oikeastaan tapahtuu, emmekä saa oikeanlaista opastusta siihen mistä on kysymys ja kuinka toimia. Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssilla käydään vaihe vaiheelta läpi, miten voit luopua mieleesi samaistumisesta ja siirtyä sen sijaan sydämen eli todellisen itsesi ohjaukseen. Sitä mukaa kun egomieli irrottaa vähitellen kontrollin nuorasta, voit aloittaa todellisen vapautumisen prosessin syvemmällä tasolla.

Kurssilla tulet oppimaan aidon onnellisuuden, rakkauden ja läsnäolon saloja. Kurssi tulee tähtäämään pysyvään tietoisuuden muutokseen, jonka avulla muutat elämäsi. Kurssin ensimmäinen osio sisältää alustuksen tästä todellisesta henkisestä matkasta kertoen sen sisällöstä ja ohjaten sinut aloittamaan matkasi nyt. Seuraavissa osissa käsittelen muun muassa puhdistusta ja irtipäästöä haitallisista tavoista, tottumuksista ja ohjelmoinneista. Kerron ylösnousemuksen polusta, sielusta ja kaksoisliekeistä. Kerron miten astut egon ohjauksesta sielun ohjaukseen. Miten pysytään läsnäolon tilassa? Mitä aito rakkaus on ja miten se saavutetaan? Miten vapaudutaan peloista ja ylläpidetään onnellista elämää?

Mitä saat Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssilla?

Löydä itsesi, löydät liekkisi verkkokurssi on 6 kurssipostia sisältävä kurssi. Jokainen kurssiposti sisältää videoluennon aiheesta, harjoitusosion sekä meditaation. Bonuksena 2 Q&A lähetystä, joissa olen vastannut usein kysyttyihin kysymyksiin, sekä 6 ilmaista kaksoisliekki-iltaa. 


Mitä sinulla on mahdollisuus saavuttaa tällä kurssilla?


-Löydät itsesi lisäksi kaksoisliekkisi mikäli olet liekkipolulla ja sitoudut menemään loppuun asti.


-Saat työkalut ylläpitää pysyvää onnellisuutta, tyytyväisyyttä ja rauhaa elämässäsi.


-Tietoisuuden tilan muutoksen, jonka ansiosta koet läpimurtoja jatkuvasti.


-Mahdollisuuden löytää sieluntehtäväsi, herättää selväaistisi ja uinuvat kykysi.


-Vedät puoleesi vaivattomammin monenlaista runsautta ja uusia mahdollisuuksia.


-Vapaudut haitallisista mielen ohjelmoinneista ja kaavoista.Valitse maksutapa

Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssi kertamaksulla

€222

Löydä itsesi, löydät liekkisi-verkkokurssi osamaksulla

€40.40
per month for 6 months

Kurssin sisältö


Palautetta kurssilaisilta

Artboard 1

Kiitos

! Kurssi on sisällöltään mahtava, kattavasti ja käytännönläheisesti selität asioita ja tuot siihen lisää ymmärrettävyyttä omakohtaisilla kokemuksillasi. Liekki-illat ja meditaatiot ovat myös ihania.Elämänlaatu on paljon aikaisempaa parempaa. Pystyn elämään paremmin hetkessä kiinni, rentoutumaan ja pysähtymään nauttimaan pienistä asioista.Kommunikointisi on selkeää ja sitä on hauska seurata. Monta ahaa-hetkeä tullut kurssin aikana ja hymy huulille. Ihanasti olet ollut tsemppaamassa minua matkalla kohti itseni löytämistä ja hyväksymistä. Vielä on töitä tehtävänä, mutta hyviä eväitä repussa jatkaa matkaa.

Artboard 1

Kurssi oli hyvä. Siitä oli paljon tukea matkallani. Kaksoisliekki juttu toimii juuri noin, kun opetat. Kävin nämä kaksoisliekki vaiheet läpi jo ennenkuin aloitin kurssin. Ja noin se kaksoisliekki matka todellakin menee.Sain kurssin avulla rauhan.

Artboard 1

On löytynyt rakkaus omaan itseen. Varsinaista liekkisuhdetta en lähtenyt etsimäänkään vaan tutustumaan syvemmin itseeni. Unimaailmassa olen paljon käsitellyt omia pelkoja ja unohdettuja asioita.

Artboard 1

Kyllä elämäni on muuttunut yllättävänkin paljon. Olen huomattavasti enemmän sinut itseni kanssa tai miten sitä sanoisi: olen linjassa oman sieluni kanssa. Viimeisen muutaman viikon aikana eteeni on tullut haastavia tilanteita, joista olen luovinut rauhallisesti läpi. Luottaen itseeni/intuitiooni sen suhteen, miten pitää toimia, ikäänkuin en edes ajattele, vaan toimin. Aiemmin olisin reagoinut tilanteisiin hyvinkin jyrkästi. Jotain on siis pysyvästi muuttunut. Olen ikäänkuin mennyt läpi jostain, miten sen nyt parhaiten kuvaisi ja tullut ulos toiselta puolelta muuttuneena.

Artboard 1

Kiitos, kiitos, kiitos Sini! Olen osallistunut sinun lähetyksiisi usein ja ne resonoivat lähes aina. Tuntuu, että olemme samaa sielunsukua. Olen palannut kaksoisliekkini kanssa yhteen sinun liekki-illoissa välittämän viisauden avustuksella.

Artboard 1

Kaksoisliekki- illassa tapahtui valtavaa vapautumista menneestä. Jatkui voimakkaana vielä sunnuntain.Olen paljon työstänyt 10 vuoden aikana mennyttä ja armottomuutta itseäni kohtaan ja pelkoa ihmisiä kohtaan. Paljon putsattiin pois. Tunnen syvää rauhaa ja näen erilailla muut ihmiset. Suuri harppaus eteenpäin. Kiitoksia,

Kirsti

Artboard 1

Viime syksynä ostamani kurssi on nyt viimein käyty läpi. Niin ihmeellistä johdatusta siinä oli, kun vasta nyt kuuntelin viimeisen osat. Kaikki kertoo kuin minun suhteestani ja sain vahvistusta, että kaksoisliekkisuhde tämän täytyy olla. Haasteineen kaikkineen, helppoa ei ole ollut vaan päinvastoin. Enkä vieläkään tiedä, miten tässä käy. Sain myös jännän valaistumisen kokemuksen, tietoisuus taisi tosiaan muuttua. Matka kuitenkin tietenkin vielä jatkuu. Sydämellinen Kiitos tästä kurssista