Your Cart

Liekkikoodit – 7 parannusäänitettä 7 chakralle

Liekkikoodit sisältää 7 parannusäänitettä seitsemälle chakralle, joita voit käyttää itseparannuksessa. 

Liekkikoodit – 7 parannusäänitettä 7 chakralle

Liekkikoodit sisältää 7 parannusäänitettä seitsemälle chakralle, joita voit käyttää itseparannuksessa. Liekkikoodit on suunniteltu parantamaan ja avaamaan rakkauden esteinä energiakehossamme toimivia tukoksia ja näin ollen vahvistamaan sisäisen liiton, ykseyden ja yhteyden tilaa.

Äänitteiden kanavoinnissa käytän apuna rumpua, laulua, hoitosoittimia sekä suggestiivisia voimalauseita.

Mistä liekkikoodeissa on kysymys?

Sain yhtäkkisen ohjauksen alkaa kanavoimaan liekkikoodeja ja ajattelin kertoa sinullekin, mistä näissä koodeissa on oikein kysymys. Törmäsin eräänä päivänä internetissä lainaukseen jonka totesin osuvasti pitävän paikkaansa. Lainaus meni vapaasti suomennettuna jotenkin näin: "Kunnes teemme sisäisen työn, kummittelevat kaikissa ihmissuhteissamme ennenpitkää samat kaavat. Vaikka olisikin houkuttelevaa ajatella, että uusi kumppani ratkaisee ongelman, omien kaavojen muuttamisessa on kysymys sisäisestä työstä." (risingwoman)

Tämän oivalluksen olen itse tehnyt havahduttuani ihmissuhdepolullani samojen ikävien kaavojen toistumiseen. Lisäksi olen havainnut, että uuden rakkauden manifestoiminen ei ylipäätään ole ollut mahdollista ennenkuin olen tehnyt riittävästi sisäistä työtä. Kun on oivaltanut tämän asian, voi alkaa miettimään miten sitten tehdä tätä sisäistä työtä. Sisäistä työtä olen itse tehnyt tarkastelemalla negatiivisia uskomuksiani ja pyrkimällä muuttamaan niitä, meditoimalla, kirjoittamalla, kohtaamalla tunteita sekä energiaparannuksen avulla.

Yhtenä iltana tulikin sitten inspiraatio liekkikoodeihin. Liekkikoodit on 7 viikon itseparannusohjelma avuksi sisäiseen työskentelyyn. Olen kanavoinut jokaisen parannusäänitteen vastaanotettavaksi ja käytän tuossa parannuksessa apuna rumpua, laulua ja suggestiivisia voimalauseita. Parannusäänitteillä käydään läpi 7-chakran järjestyksessä mahdolliset rakkauden esteet energiatukoksia puhdistaen ja vahvistaen sisäistä yhteyden tilaa. 

Liekkikoodit sopivat erityisesti niille kanssakulkijoille, jotka haluavat päästä liekkiyhteyteen, vahvistaa olemassa olevaa yhteyttä tai kutsua uutta kumppania uudesta energiasta käsin.

Maksuvaihtoehtosi

Liekkikoodit – 7 parannusäänitettä 7 chakralle

€55

Kurssin sisältö