Your Cart

Fotografiez cu Canon 60D

On Sale
€0.00
Free Download
Added to cart
Scopul Ebook-ului foto Fotografiez cu Canon 60D este de a oferi cititorilor o soluție simplă, rapidă și extrem de eficientă pentru fotografierea cu succes a subiectelor curente.

Ebook-ul foto este în format pdf și poate fi folosit inclusiv pe telefon, nu doar pe computer sau tabletă.
Dat fiind că varianta scurtă a Ebook-ului Canon 60D este gratuită nu are rost să încerc să vă conving de meritele ei, o puteți face singuri printr-o simplă apăsare pe butonul Download.

Intenția mea este de a vă transmite noțiunile de bază și rețetele necesare pentru a obține fotografii tehnic bune fără efort, nu de a vă convinge să învățați tehnica fotografică.
Veți evita citirea unui Manual de utilizare care cuprinde de obicei sute de pagini.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre fotografie în general și Canon 60D în special, în Anexele din varianta extinsă a Ebook-ului am pus o scurtă descriere a setărilor din rețete, suficientă însă pentru a vă stârni curiozitatea și a vă face să căutați mai multe informații.

Cuprinsul Ebook-ului Fotografiez cu Canon 60D este navigabil și se poate reveni oricând la el folosind linkul din colțul din stânga jos al fiecărei pagini.

Faptul că Ebook-ul este dedicat strict modelului Canon 60D face totul mai ușor de prezentat, de înțeles și de aplicat în practică.

Ebook-urile dedicate aparatelor au un conținut similar, diferind doar particularitățile aparatului.
Deci descărcați doar Ebook-ul care descrie lucrul cu aparatul care vă interesează.

Diferența semnificativă este între varianta „scurtă” și cea „extinsă” a Ebook-ului.
Pentru detalii vedeți cuprinsul variantei scurte a aparatului relevant.

Dacă dați un Click pe numele meu în stânga sus a paginii veți găsi toate Ebook-urile publicate până acum.
Unele sunt dedicate fotografierii cu diferite aparate DSLR sau mirrorless iar celelalte fotografierii diferitelor tipuri de subiecte.

Ebook-urile cu coperți negre sunt gratuite, celelalte fiind versiunile extinse dedicate pasionaților mai pretențioși care doresc mai multe informații despre subiect.

Descărcați întâi varianta gratuită pentru a fi siguri că materialul corespunde așteptărilor voastre.
You will get a PDF (30MB) file

Customer Reviews

There are no reviews yet.