Your Cart

Punts de vista, d'Enric Casado

On Sale
€5.99
€5.99
Added to cart
Preview
Potser no ens recordem dels quinze minuts que alguna vegada hem passat entre els provadors sense provar-nos res. Potser estranyem silencis de dos mesos. Potser no vulguem anar a veure la nostra amant un dilluns de matí. Fins i tot, potser que ens despertem en un llit que no reconeixem com el nostre i ens mirem al´espill i veiem altra persona. Tantes coses poden ser en aquesta vida que ens resulta confós si no ens ocorre res extraordinari.
Tot depèn del prisma en què és mire la cosa. Tot revesteix el caràcter que hom vulga donar. Perquè en aquesta vida existeix diferents punts de vista sobre les mateixes coses i fets ocorreguts.
I aquests són els Punts de vista que Casado plasma en els relats que casen el llibre que tens a les mans, lector o lectora.
Uns punts de vista sobre allò més insospitat i que no deixaran indiferents ningú. Històries de gent com tu i com jo, d´allò que pot ser real o no, del que ens podem trobar en el camí de la vida, o no. Tot varia en funció del punt de vista que li apliquem.
Un llibre de relats que a totes i tots alguna vegada, potser, en haja passat o ens puga ocórrer en el futur.
Segur que no has viscut el que, tot seguit, llegiràs?
You will get a PDF (3MB) file