Your Cart

"В кухнята с Бени" 60 най-любими рецепти на читателите и 5 непубликувани рецепти

On Sale
€5.00
€5.00
Added to cart
Здравейте, скъпи читатели!
С изключителна радост Ви представям първото си електронно кулинарно издание, което създадох, за да Ви бъда полезна. Някои от предимствата на електронната книга са, че за нея не е пострадало нито едно дърво, а и свалите ли я на телефон, таблет или компютър, тя ще бъде навсякъде с Вас и може да я ползвате и без да разполагате с интернет.
Събрах 60-те най-често приготвяни рецепти от читателите на блога ми, в който са повече от 800 и добавих 5 нови, несподелени до сега рецепти. В книгата показвам и някои съдове и продукти, които ползвам  ежедневно в кухнята си. Избрах цена, която е напълно достъпна и ще се радвам книгата ми да стигне до повече хора, които да я ползват всеки ден.
За продажбата й избрах най-често ползваната платформа, която гарантира лесно купуване на изданието. Няма българска алтернатива и затова сумата е в евро. При покупка е нужно да се въведе мейл, на който ще я получите и да заплатите с дебитна или кредитна карта. Платформата добавя още около 1.00 лв. за обработка на плащането. За да запазите книгата, трябва да влезете през мейла си и да я свалите на електронното си устройство. Настоящата цена с отстъпка ще бъде валидна с удължен срок до 31.12.2022 г.
Предвид формата на книгата, връщането й не е възможно. Надявам се да Ви бъде полезна и да готвите с удоволствие!
Благодаря Ви за подкрепата!
You will get a PDF (111MB) file
No products found