Your Cart

Universos, de David Oliver

On Sale
€5.99
€5.99
Added to cart
Preview
universos és un relat íntim que compte la història d'una colla de joves a l'institut de secundària amb unes complicades relacions personals, com ha de ser a eixa edat, i com aquestes relacions condicionades la seua edat adulta més enllà del que seria desitjable .
Com va ser la teua època a l'institut? Com eren les històries que vas viure allà? També portaves un diari? Recordes amb qui somniaves de jove?
Al llibre s'explica la retrobada d'aquesta colla en la maduresa i com es desencadena un fet tràgic predestinat des del primer capítol. Per als personatges d '“universos” és més important el viatge que el final. Un viatge trufat, també, de bones cançons ...
El llibre va estar escrit en gran part durant l’estiu de 2019 en estreta col·laboració amb un grup de persones lectors voluntàries que anaven comentant cada capítol segons s’escrivia. Amb els seus comentaris i suggeriments el relat va créixer i es va anar adaptant no sols a la imaginació de l'autor sinó també a la de tota la col·laboració col·laborativa.
You will get a PDF (3MB) file

Dejad que los colgados se acerquen a mi, de Mansilla y los espías

€15.00

Impostures, blablablismes i altres koales, de diversos autors

€5.99

Insomne vida sonora, de Mercè Calaramunt

€5.99

Bestiolari, de Vicent Ferri

€5.99

La musa suicida, de Las Hermanas del desorden

€15.00

Shakespeare en Berlín, de Chema Cardeña

€5.99

Ascendiendo a lo hondo, de Javier Vayá

€5.99

L'ull de Zeus, de Francesc Mompó

€5.99

Llopis - Penev, de Xavo Giménez

€5.99

Cosmos d'aram, d'Antoni Albalat i Balma Albalat

€5.99