Your Cart

Escriure a pessics. D'Emili Piera. Format paper

On Sale
€20.00
€20.00
Added to cart
El dietarista és un home fragmentat corrent darrere de l’afany del dia o de la circumstància sobrevinguda. Per al dietarista tant se val que el centre d’interés apunte a una novel·la, una passió, una pel·lícula, o a un arbre, un ocell, un sistema filosòfic. El que compta és la ràpida aquarel·la, la preferència de vegades obstinada pel fragment triat abans de la inevitable coagulació de perfils i tonalitats. Però si troba algun succés que puga contar con un conte, quin plaer!
Escriure a pessics és el títol del primer volum facturat amb aquest nom, que també és el de la sèrie dietarística per a la qual, tres anys després, continue treballant. Se li va avançar Diari de la plaga per motius d’actualitat: per raons pandèmiques (i no gens celestes), per acceptar el repte de referir el confinament.
El volum d’articles El moscardón fou, probablement, el meu primer dietari. Subaquàtic. El Dietari de guerra, en canvi, es diu així, però no acaba de ser-ho: més aviat és un conjunt d’assajos sobre la violència grupal.

Universos, de David Oliver

€5.99

L'illa dels Pensaments, d'Elena Martín-Gil. Format paper

€10.00

El club dels homes amb bigoti, de Ramon Pardina

€5.00

Firenze, de David Oliver

€5.99

Alícia, de David Oliver

€5.99

Relats Modernistes. Diversos autors

€5.99

L'any del devorador, d'Emili Piera

€5.99

Com ales d'àngel negre, de Francesc Mompó

€5.99

Hotel Continental, de Abelardo Muñoz

€5.99

Escriure a pessics. D'Emili Piera. Format digital

€10.00