Your Cart

Com ales d'àngel negre, de Francesc Mompó

On Sale
€5.99
€5.99
Added to cart
Com ales d'àngel negre és un camí no exempt de dificultats [...] La relació masoquista que Armengol proposa a Maria trenca per complet les previsions vitals i existencials de la protagonista. Ella, en la seva acceptació, ha d'internar-se en tot un periple de proves que la canviaran completament. És el procés d’alliberament de certs càrrecs, l’aprenentatge de l’autodomini i de la convicció.
En l’estil límpid i ben estructurat de Mompó cap tota una escriptura de la detenció i de la mesura. El cos és àmpliament descrit, la fisiologia i les fibres sensibles és mostren en un discurs on ella és descobreix posseïdora d’un poder sobre si i sobre les diverses situacions a què s’enfronta. Hola ha escenes
on la dedicació a les funcionalitats del cos pren possessió del moviment eròtic. Les descripcions anatòmiques també tenen cabuda en l’erotització dels sentits, les imperfeccions del cos i com la protagonista progressivament conscienciat cada parcel·la i receptacle. El que en un inici sembla ser un càstig es va inserir en cada fibra del seu organisme fins esdevenir capaç de generar el plaer pel que el masoquista s’entrena i anhela: en l’espera preveu el plaer, en l’espera s’aprèn a incrementar la sensibilitat. En l'espera i en l'obediència creix una nova rebel·lió dins d'ella: la de fer-se valdre així, nova, en una mena de bateig cap als avenços de l'afectivitat.
El lliure acceptació d’un contracte i d’unes normes actives de bell nou l’ideal del somni, de la realitat delirant i figurada, de l’aprenentatge sobre el cos. Maria aprén a entrar en una dimensió ben distinta i atractiva que, des que per primera volta apareix a l'ampit de la finestra del món d'Armengol, s'hi sent temptada a navegar.
Com ales d'àngel negre, la catarsi en l'amor també és possible.
You will get the following files:
  • PDF (2MB)
  • PDF (1MB)

Relats Modernistes. Diversos autors

€5.99

Tarzán en el asfalto, alberto Prieto Román

€15.00

Quiquirimú, de Virgínia Martínez

€5.99

Desconcert, de Joan Soler

€3.99

Cosmos d'aram, d'Antoni Albalat i Balma Albalat

€5.99

Hotel Continental, de Abelardo Muñoz

€5.99

Cercles, de Lorena Cayuela

€5.99

L'any del devorador, d'Emili Piera

€5.99

De res poetica, de Francesc Mompó

€5.99

Bestiolari, de Vicent Ferri

€5.99