Your Cart

e Laos - Miljoonan elefantin maa - e valokuvakirja - pdf

On Sale
€7.00
€7.00
Added to cart

Laos – Miljoonan elefantin maa on e-valokuvakirja Laosista. Kirja sisältää 93 sivua.
Laos on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva syvien laaksojen halkoma vuoristoinen sisämaan valtio. Mekongin alue on maan tärkein asutusalue. Laosissa sataa runsaasti ja kasvillisuus on trooppista monsuunimetsää. Väestön enemmistö kuuluu thaiheimoihin (mm. laot) ja loput ovat vuoristokansoja ja kiinalaisia.
Luang Prapang oli aiemmin Laosin pääkaupunki. Se on idyllinen maalaiskaupunki, joka tunnetaan upeista temppeleistään. Vanha kuninkaallinen kaupunki sijaitsee korkeiden metsäisten vuorten ympäröimässä laaksossa, jonka läpi Mekong -joki virtaa.
Mekong -joki on Kaakkois-Aasian pisin joki; 4184 km. Se alkaa Tiibetin ylängöiltä, virtaa läpi Yunnanin ja kulkee Burman ja Laosin sekä Thaimaan ja Laosin rajajokena. Edelleen se virtaa läpi Kambodzan ja Vietnamin eteläosan muodostaen laajan suistoalueen Etelä-Kiinan meren rannikolla.
Vientiane sijaitsee Mekongin varrella Laosin ja Thaimaan rajalla. Asukkaita siellä on noin 400000. Kaupunki on hieno yhdistelmä budhalaistemppeleitä ja ranskalaisen pikkukaupungin tyyliä. Vietianne on merkittävä kauppakeskus tekstiili- ja kutomateollisuuksineen.
Sisältö:
Luang Prabang
Wat Mai temppeli
Wat Wisu temppeli
Wat Xieng Thong temppeli
Luang Prabang City
Kuninkaalinen Palatsi
"Paperitehdas"
Baan Phannon kylä
Mekong -joki
Pyhiinvaeltajien luola
Baan Sanghai kylä
Vientiane
Wat Srisaket temppeli
What Phra Keon temppeli
Riemukaari
That Luang
Baan Nong Bua Thong Kylä
Vientianen

ISBN: 952-5399-35-4
93 sivua

25 Mt

You will get a PDF (24MB) file
No products found